Werkwijze

In zes stappen naar staal in interieur

Een stalen design laten maken voor uw interieur. Lijkt complex, maar niets is minder waar. Bij Staal in Interieur krijgt de deur, het kozijn, de trap of leuning al vorm in de configurator. Doorloop deze en ontvangen een prijsberekening. Smaakt naar meer? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom waar we u de veelzijdigheid van staal laten zien.

Hier denken we met u mee en maken we de plannen concreet. Na het opnemen van de maten en een akkoord op de definitieve offerte, produceren we het stalen design in onze eigen werkplaats. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Stap 1: Configurator

Doorloop acht stappen en creëer een staalontwerp

Onze configurator vormt de eerste stap naar staal in interieur. Hier geeft u makkelijk aan waarnaar u op zoek bent en ontdekt u de mogelijkheden. Doorloop acht stappen en creëer een staalontwerp dat voor uw interieur geschikt is. Selecteer het aantal panelen en de vlakverdeling. Kies de staalkleur. Ga voor zwart, zilver of een RAL-kleur naar keuze.

staal in interieur

Stap 2: Showroom

Zie onze stalen designs in het echt

Staal in een interieur geeft elke ruimte uniciteit en robuustheid. En dat is om een duidelijke reden, want de beslissing om voor staal te gaan vraagt om een behoorlijke portie lef. Daarom is het wel zo fijn om de stalen designs in het echt te zien. Om ze aan te raken, de afwerking van dichtbij te zien en de stevigheid te voelen. Dit kan tijdens een bezoek aan onze showroom. Hier laten wij alle mogelijkheden omtrent staal zien.

Stap 3: Maten nemen

Stalen frames op de millimeter nauwkeurig

Wat een stalen constructie zo esthetisch maakt, is de perfectie die het uitstraalt. Dit heeft alles te maken met millimeterwerk. De slanke frames moeten naadloos aansluiten op de wanden, vloeren en plafonds. Een kozijn van twee verdiepingen hoog? Een tussenwand over de gehele breedte? De maat komt erg nauw! En daarom komen wij zelf op locatie de maten opnemen.

staal in interieur

Stap 4: Concepttekening en offerte

Uw interieur met staal in 3D

Met de concrete plannen op tafel en de exacte maten op papier, gaan wij aan de slag met een concepttekening in 3D. Dit geeft een goed beeld van hoe het stalen design in uw ruimte eruitziet.

Pas als de concepttekening helemaal aansluit bij uw wensen, stellen wij een definitieve offerte op.

Staal past altijd

Stap 5: Productie

Productieproces in eigen hand

Staal past altijd – helemaal als het gaat om de maat. Want in onze eigen fabriek nemen wij de stalen deuren, kozijnen, trappen en leuningen in productie. Van zagen tot lassen en van slijpen tot poedercoaten. Onze staalbewerkers zijn vakmensen pur sang.

Stalen deuren en schuifdeuren

Stap 6: Montage

Het moment waar u en wij naar uitkijken

De montage is het moment waar zowel u als wij naar uitkijken. Onze montagemedewerkers monteren de stalen constructie deskundig op locatie. Omdat alles aankomt op esthetica, doen zij dit erg nauwkeurig.

Het eindresultaat van staal in interieur verbaast ons elke keer weer – en zal ook u versteld doen staan. We kunnen wel stellen dat het een sterk staaltje werk op maat is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN HET LAATSTE NIEUWS?
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

DOWNLOAD ONZE BROCHURE