Werkwijze

‘Maatwerk in 5 stappen’

1. Offerte op maat

Onze configurator vormt de eerste stap naar staal in uw interieur. Hier geeft u makkelijk aan waarnaar u op zoek bent en ontdekt u de mogelijkheden. Doorloop alle stappen en creëer uw eigen stalen deur, stalen kozijn of ballustrade op maat. Wenst u een ander ontwerp, kleur of detail. Geen probleem! Wij maken het. Op basis van uw wensen maken wij een passende offerte en lichten deze daarna telefonisch toe. Na akkoord op deze offerte plannen we een afspraak bij u op locatie.

Ja, ik ontvang graag een offerte!
1. Offerte op maat

2. Inmeten op locatie

Iedere situatie is anders en uniek, daarom komen wij altijd bij u langs om alles nauwkeurig in te meten en met u door te nemen. We bekijken de situatie en bespreken de technische aspecten. Naast de praktisch zaken nemen we ook alle details zoals; kleur, coating, profieldikte en handvaten met u door. Tot slot ontvangt u de definitieve offerte met alle wensen daarin opgenomen.

2. Inmeten op locatie

3. Tekening

Op basis van alle wensen en de situatie gaan wij aan de slag met een concepttekening in 3D. Het ontwerp komt tot leven! De tekening geeft u een goed beeld van hoe het stalen design eruit komt te zien. We nemen de tekening uitgebreid met u door en voeren eventuele wijzigen nauwkeurig door. Pas als de concepttekening en ieder detail aansluit op uw wensen start de productie.

3. Tekening

4. Productie

We gaan aan de slag! Zagen, lassen en poedercoaten. Onze vakmannen vervaardigen uw stalen design op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats. Een sterk staaltje werk op maat! Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om de productie van uw eigen deur te komen bekijken.

4. Productie

5. Montage

Eindelijk! De montage is het moment waar zowel u als wij naar uitkijken.
Onze vakmannen monteren uw stalen deur op de millimeter nauwkeurig en met precisie bij u op locatie. De oplevering betekent een moment van trots voor iedereen. U kunt gaan genieten!

5. Montage

Welkom in onze smederij met eigen smid!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseur Tanja helpt u graag verder!

    Bekijk onze bedrijfsvideo

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte