Vacature Commercieel Medewerker binnendienst

Wat krijg je?

 • Goed salaris en vakantiegeld
 • Gezellige groep collega’s met een informele sfeer
 • Na zeven maanden een vast contract
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes
 • Uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
Over ons

Wat neem je mee?

 • Je beheerst de Nederlands taal
 • Gemotiveerde en klantgerichte houding
 • Rijbewijs B
 • Ervaring in sales
 • Affiniteit met interieur en techniek
 • Fulltime (of in overleg)

Ga jij de uitdaging aan om de klantbehoefte te vertalen naar productgerichte oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Staal in Interieur is het dochterbedrijf van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. Met ons is werken elke dag een feestje. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je bij ons op het juiste adres voor hekwerken, beveiliging en stalen deuren.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst regel jij alles van A tot Z. Samen met een team van verkopers onderhoud je contact met onze (aanstaande) klanten. Je weet alles over onze producten en kunt ons aanbod naadloos laten aansluiten bij de wensen van de klant. Je geeft advies op maat, maakt prijscalculaties en verwerkt de orders, kortom je adviseert en offreert de beste stalen product oplossingen passend bij de klantvraag. Binnen het team communiceer je met zowel productiemedewerkers als planning en draag je zorg voor een voorspoedig verloop van de opdracht.

Je komt terecht in een bedrijf met een informele sfeer en korte lijntjes. Op vrijdagmiddag sluiten we met zijn allen de week af met een lekker drankje. Daarnaast krijg jij een goed salaris en bij goed functioneren na zeven maanden een vast contract.

Dit wordt jouw werkdag: 

07.55

Je begint de dag met koffie en je maakt een praatje met collega’s. Een mailbox met veel mooie nieuwe aanvragen wacht op je. Je start de dag met het maken van een korte dagplanning, zodat je gestructureerd aan het werk kan.

08.30

Je start met het maken van de eerste offertes. Je maakt calculaties en zet de wensen van de klant en de benodigde materialen nauwkeurig op papier. Technische vraagstukken/details bespreek je met de tekenkamer en je vertaalt deze in de offerte.

10.00:

Tijd voor een break en een bakje koffie met collega’s. Met 60 collega’s zijn er elke week wel traktaties. Er staat een overheerlijke slagroomtaart klaar.

10.15:

Je komt terug op je werkplek. De mailbox is volgelopen met aanvragen van klanten die geïnteresseerd zijn in hekwerk en/of stalen deuren. Je legt telefonisch contact en inventariseert de wensen van de klant.

11.00:

Je geeft passend advies en plant voor de buitendienst adviseurs afspraken in en zorgt voor optimaal klantcontact. Jij zorgt voor de eerste indruk van ons bedrijf! Ondertussen leg je alles nauwkeurig vast in het CRM systeem en onderneem je actie op zaken die moeten gebeuren, zoals het in gang zetten van bestellingen.

12.45:

Tijd voor een lunch met collega’s. Er is altijd tijd en ruimte voor een lekkere wandeling om het hoofd weer even leeg te maken.

13.15:

Vol energie weer aan de slag! We nemen contact op met alle klanten die een prijsaanbieding hebben mogen ontvangen en helpen verder in de wens voor hekwerk en/of stalen deuren. Jouw commerciële skills komen hier uitstekend van pas!

14.30:

Waar nodig pas je de aanbieding aan of plan je een adviesgesprek in bij de klant op locatie of bij ons in de showroom. Hierna stel je snel de laatste offertes op en verstuur je deze naar de klant.

16.30:

De offertes die op de planning stonden voor vandaag zijn gemaakt, je hebt alle nieuwe aanvragen in behandeling genomen en lopende orders heb je onder controle. Je maakt alvast een planning voor morgen en beantwoordt nog een aantal vragen van klanten.

17.00:

Een drukke dag zit erop! Morgen verwacht je om 10:00 uur de eerste klanten in de showroom voor meer advies.

Kom werken in ons gezellige en gedreven team!

Wij staan in de regio en ver daarbuiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Samen met jou maken we het verschil voor onze klanten!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en wij nemen spoedig contact met je op!

Solliciteer direct!

  Onze vacatures

  Vacature Commercieel Medewerker binnendienst
  Vacature Commercieel Medewerker binnendienst
  Vacature Constructiebankwerker/Lasser
  Vacature Constructiebankwerker/Lasser
  Vacature Montage Medewerker buitendienst
  Vacature Montage Medewerker buitendienst
  Vacature Werkvoorbereider/Planner
  Vacature Werkvoorbereider/Planner
  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte