Stalen vouwwand / harmonicadeur

Stalen harmonica vouwwand op maat gemaakt

Een stalen vouwwand of stalen vouwdeur is een sfeervolle eyecatcher voor elk interieur. De vloer blijft drempelloos, ondanks de ondergeleiding. De vouwwanden zijn buiten uiterst geschikt voor een overkapping of veranda, maar ook ideaal als stalen wand in huis.

Een stalen harmonicadeur kan binnen op allerlei plekken dienen als een functioneel stijlelement. Met een vouwwand op maat creëert u meteen een extra ruimte. Ideaal als scheiding tussen een eetkamer, woonkamer of thuiskantoor.

Montage stalen vouwwand

De rail van de vouwwand wordt bevestigd aan het plafond. De wand is per paneel eenvoudig vast te zetten door middel van een kantespagnolet. Dat is een klein ‘pinnetje’ welke door een simpele handeling in de vloer te klikken is. Dit zorgt voor een soepele opening en sluiting van de deur. Stijlvol en drempelloos.

Een harmonica wand in huis

Al onze producten zijn maatwerk, dus ook onze stalen vouwwand. Dit betekent dat we eerst bij u langskomen om de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. De stalen vouwwand maken we in onze eigen werkplaats. Daardoor weten we zeker dat we de beste kwaliteit leveren en houden we de levertijden een stuk korter. Met een poedercoating krijgt de vouwwand de juiste uitstraling. De panelen kunnen zowel met even als oneven panelen uitgevoerd worden.

Een loopdeur in een vouwwand

Zoekt u een vouwwand, maar wilt u niet de gehele wand openen als u van de ene ruimte naar de andere ruimte gaat? Wij kunnen een loopdeur toevoegen aan de stalen wand. Dit is de deur die u kunt openen als de vouwwanden dicht zijn, zonder dat u alle vouwwanden open hoeft te klappen. U opent deze deur en de vouwwanden blijven gewoon vaststaan. Wel zo makkelijk.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

Ook voor kantoorinrichting kunt u bij ons terecht

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte