Stalen trappen

Stalen trap op maat

Een stalen trap is een sterk staaltje design en vormt het industriële alternatief voor de houten trap. Een trap is niet alleen functioneel, maar moet ook onderdeel zijn van het interieur. Wat te denken van een stalen trap met houten treden in een industrieel interieur? Een item wat gezien mag worden en een echte eyecatcher kan zijn!

Stalen trap met houten traptreden

Wij maken allerlei soorten stalen trappen, natuurlijk op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een stalen tap in combinatie met eikenhout. Kwalitatief, duurzaam en chique. Ook voor een industrieel zwart stalen wenteltrap, spiltrap of een stalen buitentrap kunt u bij ons terecht.

Smeedijzeren trappen op maat

Naast onze huisgemaakte, smeedijzeren trappen zijn wij ook het adres voor wenteltrappen, steektrappen en noodtrappen. Ook hierin hebben wij de juiste vakmensen tot onze beschikking. Wij hebben al een aantal mooie projecten opgeleverd. Zo hebben we meerdere steektrappen gemaakt die zijn afgewerkt met glazen balustrades. Zoals een wenteltrap met houten treden, als één geheel die twee verdiepingen bereikbaar maakt.

Veiligheid staat voorop

Met slechts een smeedijzeren trap is uw plaatje natuurlijk niet compleet. Wij gaan voor een veilige en decoratieve oplossing. Breidt daarom uw maatwerk trap uit met een mooie trapleuning, een traphek, balustrade of een videhek. Naar wens kunt u dit combineren met allerlei andere materialen, zoals hout of glas. Wij maken uw wens geheel op maat. Nadat het smeedwerk geproduceerd is, komen wij het bij u plaatsen.

Een sterk staaltje maatwerk

De reis van ruw materiaal, staal komt tot leven

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op

Kan ik mijn stalen trap op maat laten maken?

Wat kost een stalen trap?

Kan ik hier een stalen trapleuning op maat laten maken?

Kan ik mijn stalen trap met houten treden combineren?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte