Stalen schuifdeuren

Industriële schuifdeuren met glas

Een enkele of dubbele stalen schuifdeur of schuifwand is de meest ‘slanke’ oplossing voor een ruimte. Deze deur draait immers niet open, maar schuift u opzij om te openen. Hierbij schuiven de deuren soepel voor de stalen zijpanelen of zijwanden. Ruimtebesparend dus! Dit maakt stalen schuifdeuren ideaal voor plekken waar u zoveel mogelijk bewegingsruimte wilt behouden: de hal, de keuken, verbinding met uw woonkamer, een serre et cetera.

Door moderne technieken zijn schuifdeuren ongehoord stil

Omdat de maatwerk stalen schuifdeuren zijn voorzien van moderne technieken, schuiven de deuren zonder veel moeite geruisloos heen en weer.

Enkele en dubbele schuifdeuren op maat

Gaat u voor een enkele schuifdeur? Of een dubbele schuifdeur? Het voordeel van deze laatste is dat u het interieur kunt opdelen in tweeën. Zo creëert u thuis een stalen scheidingswand tussen de keuken en de woonkamer.

Stalen ensuite deuren, een ruimte afsluiten met behoud van licht

Of u creëert met een schuifwand een kamer en suite. Stalen ensuite deuren zijn praktisch omdat u een ruimte kunt afsluiten, terwijl deze toch zichtbaar blijft. Wit of Zwart stalen schuifdeuren zijn perfect om uw woning te herinrichten en vormen het industriële alternatief voor uw huidige schuifdeuren.

A kwaliteit railsysteem; soepel, subtiel en strak afgewerkt

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte