Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeur op maat

Op zoek naar een stalen deur met kozijn? Een stalen scharnierdeur heeft qua werking het meeste weg van een ‘normale’ deur: met de scharnieren aan één kant opent en sluit deze deur als een normale deur. Dit maakt de wit of zwart stalen scharnierdeur tot hét industriële alternatief voor de doorsnee ‘dichte’ deur. Het belangrijkste voordeel van een stalen scharnierdeur is dat de deur goed afsluitbaar is en binnen het kozijn valt. Hierdoor is er in tegenstelling tot een taatsdeur, geen overmatige tocht.

Wat kost een stalen deur op maat?

Staal in Interieur levert maatwerk stalen binnendeuren. Alleen zo kunnen wij uw stalen deur precies naar uw wens en smaak ontwerpen en produceren. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen, zoals 100% massief staal.

De prijs van een enkele stalen deur op maat start bij €1500,-. De prijs die wij hanteren is inclusief inmeten, 3D-ontwerp en montage.

Stalen deur met glas

Een stalen binnendeur met glas is stevig en staat elegant. U sluit er een ruimte mee af – maar ook weer niet: het licht en zicht ondervinden geen beperkingen. Kiest of voor uw binnendeur voor industrieel zwart, voor wit, of toch liever voor een andere RAL kleur? Alles is mogelijk!

Een industriële deur met scharnieren binnen een bestaand kozijn

Kan het interieur van uw woning of bedrijfspand wel een update gebruiken, dan is een stalen scharnierdeur een eigentijdse oplossing. De op maat gefabriceerde stalen deur monteren we gewoon in het bestaande kozijn. Of we monteren binnen het bestaande houten kozijn een stalen variant. Het is dus een goed industrieel alternatief voor een ‘standaard’ binnendeur. Met een stalen deur op maat zijn de mogelijkheden eindeloos.

Blog: Overzetkozijnen voor stijlvolle stalen deuren

Stalen scharnierdeur kopen? Wij ontwerpen en plaatsen uw industriële deur!

Stap 1: Stalen Deuren Configurator invullen

Voor het nauwkeurig bereken van de prijs hebben wij eerst enkele gegevens nodig. Deze gegevens zoals afmeting, uitvoering en kleur kunt u eenvoudig invoeren in de stalen deuren configurator. Na akkoord op onze offerte komen wij uw stalen deuren inmeten op locatie.

Prijs berekenen
Stap 1: Stalen Deuren Configurator invullen

Stap 2: Deur inmeten op locatie

Samen met U bekijken wij de situatie en meten wij uw deur nauwkeurig in. Alleen zo kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig uw deur op maat produceren. Tijdens dit gesprek bepalen wij definitief de kleur, coating, profieldikte en handvatten.

Stap 2: Deur inmeten op locatie

Stap 3: Concepttekening maken

Na het inmeten volgt een concepttekening van uw maatwerk stalen deur. Het ontwerp van deze tekening geeft in 3D precies uw situatie weer. Zodra alles naar wens is zetten wij het concept om naar een definitieve tekening.

Stap 3: Concepttekening maken

Stap 4: Productie

Na akkoord volgt de productie in onze werkplaats. Uw stalen scharnierdeur wordt precies op maat gefabriceerd naar uw specifieke wensen. Wij maken alleen gebruik van echt staal!

Stap 4: Productie

Stap 5: Montage

De laatste stap is het plaatsen van uw stalen deur. Onze ervaren vakmensen staan garant voor een soepele en nauwkeurige montage.

Stap 5: Montage

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op

Wat is het verschil tussen een scharnierdeur en een taatsdeur?

Wat is het voordeel van een stalen scharnierdeur?

Kan ik zelf de vlakverdeling bepalen van mijn stalen deur?

Wat zijn de 5 stappen voor een maatwerk stalen scharnierdeur?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte