Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren

Op zoek naar een stalen deur met kozijn? Een stalen scharnierdeur heeft qua werking het meeste weg van een ‘normale’ deur: met de scharnieren aan één kant opent en sluit deze deur als een normale deur. Dit maakt dat de stalen scharnierdeur tot hét industriële alternatief voor de doorsnee ‘dichte’ deur. Het belangrijkste voordeel van een stalen scharnierdeur is dat de deur goed afsluitbaar is en binnen het kozijn valt. Bij staal in Interieur heeft u diverse keuze uit verschillende stalen deuren.

Bij Staal in Interieur bieden we verschillende ontwerpmogelijkheden voor stalen scharnierendeuren met kozijn.

  • Handvaten: Kies uit verschillende handvaten, zoals koker handvaten (ook wel star handvaten genoemd), rond of vierkant. Ook de lengte kan aangegeven worden. De lengte kan eventueel ook over de gehele lengte van de deur lopen.
  • Plaatsingsmogelijkheden: Onze stalen scharnierendeuren kan op verschillende manieren geplaatst worden. In een bestaand kozijn is de makkelijkste oplossing. Een stompe stalen deur kan geplaatst worden in een houten kozijn. Een opdekdeur wordt geplaatst in een stalen overzetkozijn. Dit kan geplaatst worden over een bestaand kozijn.
  • Maatwerk indeling: De stalen scharnierdeur wordt op maat gemaakt, de vlakverdeling kan naar eigen wens worden doorgegeven.
Ontwerp een stalen scharnierdeur op maat

Voordelen van een stalen scharnierdeur

Het belangrijkste voordeel van een stalen scharnierdeur is dat de deur goed afsluit en binnen het kozijn valt. Doordat een stalen scharnierdeur een kant op beweegt is er volop bescherming tegen tocht. Bij het plaatsen van een valdorpel in de deur zorgt dit ervoor dat bij het sluiten van de stalen scharnierdeur een geluiddempend effect optreedt. Doordat staal een sterke materiaalkeuze is, is dit duurzaam in gebruik en onderhoudsvriendelijk.

Verschil taatsdeur en scharnierdeur, is dat een scharnierdeur maar 1 kant opgaat en dit goed afsluitend werkt. Dit voordeel heeft een taatsdeur niet.

Wat kost een stalen scharnierdeur op maat?

De kosten van een stalen scharnierdeur op maat variëren afhankelijk van factoren zoals afmetingen, ontwerp en afwerking. Bij Staal in Interieur is de montage inbegrepen in de prijs, en de installatie wordt uitgevoerd door ons eigen team van vakmannen. Heeft u een wens voor een stalen scharnierendeur neem dan contact met op met onze adviseurs. Dan kunnen hun een vrijblijvende offerte opmaken aan de hand van een behoefte en wensen.

Stalen scharnierdeur kopen? Wij ontwerpen en plaatsen uw industriële deur!

Stalen scharnierdeur plaatsen in 5 stappen

Stap 1: Stalen Deuren Configurator invullen

Voor het nauwkeurig bereken van de prijs hebben wij eerst enkele gegevens nodig. Deze gegevens zoals afmeting, uitvoering en kleur kunt u eenvoudig invoeren in de stalen deuren configurator. Na akkoord op onze offerte komen wij uw stalen deuren inmeten op locatie.

Stap 2: Deur inmeten op locatie

Samen met U bekijken wij de situatie en meten wij uw deur nauwkeurig in. Alleen zo kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig uw deur op maat produceren. Tijdens dit gesprek bepalen wij definitief de kleur, coating, profieldikte en handvatten.

Stap 3: Concepttekening maken

Na het inmeten volgt een concepttekening van uw maatwerk stalen deur. Het ontwerp van deze tekening geeft in 3D precies uw situatie weer. Zodra alles naar wens is zetten wij het concept om naar een definitieve tekening.

Stap 4: Productie

Na akkoord volgt de productie in onze werkplaats. Uw stalen scharnierdeur wordt precies op maat gefabriceerd naar uw specifieke wensen. Wij maken alleen gebruik van echt staal!

Stap 5: Montage

De laatste stap is het plaatsen van uw stalen deur. Onze ervaren vakmensen staan garant voor een soepele en nauwkeurige montage.

Stalen deur scharnierdeuren op maat

Onze stalen scharnierdeuren worden met vakmanschap en precisie op maat gemaakt in onze werkplaats in Elburg. Of u nu een moderne, industriële uitstraling zoekt of een klassiek design prefereert, wij passen de deuren aan uw specifieke wensen en stijl aan. Staal in Interieur staat bekend om zijn klanttevredenheidsscore van 9.7, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en service.

Waarom kiezen voor Staal in Interieur?:

  • Uniek maatwerk: Elke stalen scharnierdeur wordt specifiek voor uw project vervaardigd.
  • Ambachtelijke verwerking: Onze vakmannen zetten zich in voor nauwkeurige en ambachtelijke productie, met verfijnde lastechniek voor consistente aanzichten aan beide zijden.
  • Uitgebreide service: Vanaf het eerste contact tot na de installatie staan wij klaar met persoonlijk advies en ondersteuning.
  • Hoogstaande kwaliteit: Wij garanderen duurzame materialen en een excellente afwerking.
  • Persoonlijk advies: Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste opties en kleuren voor uw stalen scharnierdeuren.
  • Kleuradvies: Wij helpen u met het kiezen van de juiste kleur om perfect bij uw interieur te passen.

Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Samen realiseren we de perfecte stalen scharnierdeur voor uw interieur.

Maak een afspraak

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

Wat is het verschil tussen een scharnierdeur en een taatsdeur?

Wat is het voordeel van een stalen scharnierdeur?

Kan ik zelf de vlakverdeling bepalen van mijn stalen deur?

Wat zijn de 5 stappen voor een maatwerk stalen scharnierdeur?

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte