Stalen Roomdividers

Exclusieve stalen room dividers op maat

Staal in Interieur is dé specialist in exclusieve stalen room dividers op maat. Onze stalen room dividers zijn de perfecte oplossing om op een stijlvolle manier ruimtes te scheiden zonder afbreuk te doen aan de openheid van uw interieur.

De stalen room dividers worden met de grootste zorg en precisie op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij een exclusief product leveren dat perfect past bij uw wensen en behoeften. Onze room dividers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen en zijn daardoor geschikt voor elk interieur.

Of u nu op zoek bent naar een stalen room divider als wand, of juist als subtiele afscheiding tussen twee ruimtes, wij hebben altijd een passende oplossing. Onze room dividers zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur.

Scheid uw ruimtes op een stijlvolle manier

Onze stalen room dividers zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook een industriële uitstraling hebben. Hierdoor passen ze perfect in een modern interieur, maar ook in een meer klassieke inrichting kunnen onze room dividers voor een unieke en eigentijdse uitstraling zorgen.

Alternatief voor een stalen room divider

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een ruimte te scheiden middels een stalen wand. U kunt hierbij denken aan een stalen taatsdeur met staal en glas of een stalen scharnierdeur. Ook een industrieel stalen schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. Kortom een wand met glas en staal is ideaal voor het creëren en opdelen van ruimtes.

Offerte aanvragen

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op

Wat is de levertijd van een stalen room divider op maat?

Zijn jullie stalen room dividers geschikt voor elk interieur?

Kan ik een stalen room divider ook als wand gebruiken?

Wat is het verschil tussen een stalen room divider en een stalen scheidingswand?

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor een stalen room divider?

Wat zijn de kosten van een stalen room divider?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte