Stalen kozijnen

Stalen kozijnen op maat kopen

Stalen kozijn op maat laten maken voor een industriële look? Bekijk hier onder industrieel stalen kozijnen voor binnen en buiten. Wij leveren onze stalen buitenkozijnen en binnenkozijnen inclusief montage en inmeten. Alles is mogelijk bij onze stalen wanden qua kleur, vlakverdeling, afwerking en glassoort! Zwarte stalen binnenkozijnen worden veel toegepast als staal-glas wand tussen de woonkamer en de keuken. Desgewenst kan de stalen pui worden voorzien van een scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur. Buiten zijn onze stalen buitenkozijnen ideaal voor het creëren van een afgesloten buitenruimte. Bijvoorbeeld als industrieel stalen glaswand in uw kapschuur, buitenverblijf of tuinhuis. Een buitenkozijn van Staal in Interieur is bestand tegen weersinvloeden zoals wind en vocht.

Stalen kozijnen en stalen wanden op maat voor binnen en buiten

Stalen Binnenkozijnen
Stalen Binnenkozijnen
Stalen Buitenkozijnen
Stalen Buitenkozijnen

Prijs berekenen stalen kozijnen voor binnen of buiten

Bereken uw prijs

Stalen kozijnen op maat

Vlakverdeling
Laat een ruimte groter lijken

Qua panelen en vlakverdeling is er van alles mogelijk. Verticale lijnen in een stalen kozijn benadrukken de hoogte, horizontale lijnen benadrukken de breedte. Het is maar net waar uw ruimte om vraagt: met de juiste vlakverdeling lijkt die nog groter. In onze configurator kunt u verschillende vlakverdelingen uitproberen. Voor inspiratie zijn de foto’s van onze recente projecten handig, waar u allerlei soorten tussenwanden met verschillende vlakverdelingen voorbij ziet komen. Natuurlijk denken wij graag met u mee over welk ontwerp uw ruimte het beste tot zijn recht laat komen. Neem contact met ons op.

staal in interieur
Staal past altijd

Voor nieuwbouw en renovatie

Stalen kozijnen zijn perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor thuis of in een bedrijfspand: wij vervaardigen stalen kozijn voor particulieren en bedrijven. En naast stalen kozijnen op maat, maken we bij Staal in Interieur nog meer stalen constructies: stalen deuren, stalen trappen en stalen leuningen.

Zie hoe het kan worden, bekijk onze projecten. Of ontwerp meteen een stalen kozijn in de configurator. De mogelijkheden voor uw specifieke situatie doorspreken? Neem contact op.

Vraag hier uw offerte op!

Wat kosten stalen kozijnen?

Kan ik mijn stalen kozijnen op maat laten maken?

Kan ik hier stalen binnenkozijnen kopen?

Kan ik hier stalen buitenkozijnen kopen?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte