Stalen Deuren

Stalen deuren op maat kopen

Stalen deur op maat kopen inclusief montage? Bestel hier uw zwarte stalen deuren zoals een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur op maat. Staal in Interieur ontwerpt, produceert en plaatst uw maatwerk stalen buitendeur of stalen binnendeur met glas. Wij gebruiken alleen 100% echt staal! 

Stalen deuren, schuifdeuren en taatsdeuren op maat

Stalen Scharnierdeuren
Stalen Scharnierdeuren
Stalen Schuifdeuren
Stalen Schuifdeuren
Stalen Taatsdeuren
Stalen Taatsdeuren
Stalen ensuite deuren
Stalen ensuite deuren
Stalen harmonicadeur / vouwwand
Stalen harmonicadeur / vouwwand

Prijs berekenen stalen deur, taatsdeur en schuifdeur

Bereken uw prijs

Stalen scharnierdeur

Een normale deur – maar dan anders

Een stalen scharnierdeur opent en sluit als een normale deur. Een scharnierdeur wordt gemonteerd doormiddel van ‘normale’ scharnieren. Wanneer u op zoekt bent naar een standaard industriële binnendeur dan is dit ‘het’ alternatief voor een dichte binnendeur. Het industrieel, robuuste uiterlijk maakt dat deze deur uitstekend tot zijn recht komt in een industrieel interieur. Vaak wordt gekozen naar een stalen deur met zwart stalen profielen. Maar ook valt deze deur uitstekend te combineren met een meer klassiek interieur.

De transparantie maakt dat licht en zicht geen beperkingen ondervinden. Hierdoor krijgt daglicht de ruimte en zal het nog aangenamer vertoeven zijn. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren kunt u de maatvoering, het profiel, de kleur (zwart, wit of RAL-kleur) en de afwerking geheel naar wens laten uitvoeren. Alles is mogelijk! Wij monteren uw op maat gefabriceerde stalen deur ‘gewoon’ binnen het bestaande kozijn.

Stalen deuren en schuifdeuren

Stalen schuifdeuren, een ‘slanke’ oplossing

Een stalen schuifdeur is de meest ‘slanke’ oplossing voor een ruimte. Deze deur draait immers niet open, maar schuift u opzij om te openen. Hierbij schuiven de deuren soepel voor de stalen zijpanelen of zijwanden. Ruimtebesparend dus! Dit maakt schuifdeuren ideaal voor plekken waar u zoveel mogelijk bewegingsruimte wilt behouden: de hal, de keuken, een serre et cetera. Omdat stalen schuifdeuren zijn voorzien van moderne technieken, schuiven de deuren zonder veel moeite geruisloos heen en weer. En dankzij het soft-close systeem sluiten de deuren altijd zacht en veilig.

Gaat u voor een enkele deur? Of een dubbele schuifdeur? Het voordeel van deze laatste is dat u het interieur kunt opdelen in tweeën. Zo creëert u thuis een scheiding tussen de keuken en de woonkamer. Of u creëert een kamer en suite. Dit is praktisch omdat u een ruimte kunt afsluiten, terwijl deze toch zichtbaar blijft. Stalen schuifdeuren zijn perfect om uw woning te herinrichten en vormen het industriële alternatief voor uw huidige schuifdeuren.

Stalen deuren en taatsdeuren

Stalen taatsdeuren, voor ultiem gebruiksgemak

De taatsdeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten openzwaait. Deze binnendeur heeft een verticale as en geen kozijn. De taatsscharnieren zijn vrijwel niet te zien. Dit maakt taatsdeuren minimalistisch. En hoewel het formaat van de taatsdeur misschien anders doet vermoeden, gaat het openen verrassend makkelijk. Dankzij de soft-close techniek klapt de deur niet heen en weer, maar sluit deze vanzelf. Ook kunt u de staatsdeur op 90˚ openzetten.

De slimme constructie maakt taatsdeuren met softclose scharnier enorm gebruiksvriendelijk. Want van welke kant u ook komt – u kunt de deur altijd openduwen. Dit is handig voor als u een dienblad in de handen heeft. Maar omdat taatsdeuren onbelemmerd heen en weer zwaaien, sluiten ze ruimtes niet voor honderd procent af. Ze kunnen niet goed op slot en zijn niet tochtdicht. Taatsdeuren zijn dus vooral geschikt als scheiding tussen woonruimtes.

Staal past altijd

Staal past altijd, thuis of in een bedrijfsruimte

Onze stalen deuren vervaardigen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Dus naast een industriële deur voor in huis, zijn deze deuren ook perfect voor in kantoren, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden. Met een stalen deur ademt elke horecagelegenheid meteen authenticiteit en een eigentijdse ambiance. Onze deuren zijn in alle RAL-kleuren leverbaar. Ook qua panelen en vlakverdeling zijn de mogelijkheden eindeloos. Staal past altijd! En naast stalen deuren op maat, maken we bij Staal in Interieur nog meer stalen constructies: stalen kozijnen, stalen trappen en stalen trapleuningen.

Zie hoe het kan worden, bekijk onze projecten. Of ontwerp meteen een stalen deur in de configurator. De mogelijkheden voor uw specifieke situatie doorspreken? Neem contact op.

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeur op maat

Een stalen scharnierdeur wordt binnen een kozijn gemonteerd. Een scharnierdeur van staal is geschikt als stalen binnendeur én als buitendeur. De werking van de deur is identiek aan die van een ‘normale’ deur. Het voordeel van een scharnierdeur is dat deze tochtvrij is en goed op slot kan.

Een scharnierdeur van staal en glas wordt binnen een kozijn gemonteerd.

Stalen taatsdeuren 

Stalen taatsdeur op maat

Een stalen taatsdeur wordt vaak gecombineerd met glas. Hierdoor wordt een ruimte niet afgesloten van het daglicht. Daarbij kunt u naast helder glas ook kiezen voor melkglas. Vaak is een taatsdeur zwart of wit uitgevoerd. Wij leveren naast zwart en wit maatwerk taatsdeuren in alle beschikbare RAL kleuren. Uniek aan een taatsdeur is dat deze gemonteerd wordt op taatsdeurscharnieren. Een kozijn is dus niet nodig. Groot voordeel van deze scharnierconstructie is dat de deur twee kanten op kan openen.

Taatsdeuren zijn vooral geschikt als stalen binnendeur. Dit omdat een taatsdeur van staal door het ontbreken van een stalen kozijn minder goed afsluitbaar zijn. Zowel leverbaar als enkele én als dubbele taatsdeur.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeur / schuifwand op maat

Een stalen schuifdeur kan binnen dienen als schuifwand binnen een bestaand ruimte. Bijvoorbeeld als afscheiding tussen keuken en woonkamer, als kamer en suite scheidingswand met dubbele schuifdeur binnen een woonkamer of als praktische oplossing voor een badkamer en suite. 

Buiten kan een stalen schuifdeur uitstekend ingepast worden in een kozijn van een tuinhuis of overkapping. Wij zorgen ervoor dat uw stalen schuifdeur en buiten-kozijn bestand zijn tegen alle weersinvloeden. 

Stalen ensuite deuren

Stalen deuren voor een kamer en suite

Stalen ensuite deuren op maat laten maken? Met industriële ensuite schuifdeuren kunt u een ruimte afsluiten en zo een kamer en suite creëren. Het voordeel van moderne stalen ensuite deuren met een glaswand is dat daglicht optimaal benut wordt. Eventueel kunt u uw stalen ensuite deuren in een boekenkast wegwerken.

Stalen harmonicadeur

Stalen harmonicadeur op maat

Een stalen harmonicadeur of stalen vouwwand op maat wordt binnen toegepast als stalen wand in een woning of kantoor. Verder worden stalen harmonicadeuren ook buiten toegepast als stalen wand in een overkapping of veranda.

Messing stalen deuren

Bronzen stalen deuren

Bent u op zoek naar een unieke eye-catcher in uw huis? Messing of bronzen binnendeuren zijn dan de perfecte oplossing. Gouden stalen deuren geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Staal in Interieur biedt high-end stalen binnendeuren aan in verschillende soorten afwerkingen en kleuren.

Kan ik hier een stalen deur met glas kopen?

Wat is een taatsdeur?

Hoe werkt het plaatsen van een stalen binnendeur?

Kan ik hier stalen deuren op maat laten maken?

Kan ik mijn stalen deur inclusief montage bestellen?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte