Stalen Deuren

Staal in Interieur ontwerpt, produceert en plaatst uw maatwerk stalen buitendeur of stalen binnendeur met glas. Wij gebruiken alleen 100% echt staal! Dit betekent dat staal bestand is tegen hogere spanningen en niet zal kromtrekken, waardoor het veel sterker is dan aluminium. Wilt u een stalen deur op maat kopen inclusief montage? Bestel hier uw stalen deuren, zoals een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur, op maat. Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt door onze vakmensen, wat betekent dat we veel mogelijkheden hebben om aan uw wensen te voldoen.

Stalen deuren, schuifdeuren en taatsdeuren op maat

Stalen Scharnierdeuren
Stalen Scharnierdeuren
Stalen Schuifdeuren
Stalen Schuifdeuren
Stalen Taatsdeuren
Stalen Taatsdeuren
Stalen ensuite deuren
Stalen ensuite deuren
Stalen harmonicadeur / vouwwand
Stalen harmonicadeur / vouwwand

Stalen deuren op maat met kozijn

Bij Staal in Interieur bieden we niet alleen maatwerk stalen deuren aan, maar ook de mogelijkheid om deze te voorzien van een kozijn. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het kozijn perfect aansluit bij uw stalen deur, waardoor u een naadloze integratie krijgt in uw interieur. Of u nu kiest voor een stijlvolle buitendeur of een elegante binnendeur met glas, ons team staat garant voor vakmanschap en oog voor detail. Laat uw stalen deur met kozijn op maat maken door Staal in Interieur voor een perfecte eyecatcher in het interieur.

Voordelen van een stalen deur

Waarom zou u kiezen voor een stalen deur op maat ten opzichte van andere materialen? Het antwoord is helder: staal biedt duurzaamheid en stijl van hoog niveau. Anders dan aluminium is staal bestand tegen hogere spanningen en zal het niet kromtrekken, waardoor uw deur jarenlang zijn strakke uitstraling behoudt. Daar staan we ook voor bij Staal in Interieur, voor hoogwaardige kwaliteit in uw interieur. Bovendien voegt een stalen deur een tijdloos en industrieel karakter toe aan elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een gevoel van ruimte en licht dankzij het gebruik van glas.

In onze stalen deurencollectie kunt u kiezen uit verschillende deuren die passen bij uw wensen, zoals:

  • Schuifdeuren
  • Taatsdeuren
  • Scharnierdeuren

Onze stalen deuren op maat vervaardigen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Dus naast een industriële deur voor in huis, zijn deze deuren ook perfect voor in kantoren, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden. Met een stalen deur ademt elke horecagelegenheid meteen authenticiteit en een eigentijdse ambiance. Een extra mooi voordeel is dat onze deuren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn. Ook qua panelen en vlakverdeling zijn de mogelijkheden eindeloos. Staal past altijd!

Stalen deur op maat prijs

Bij Staal in Interieur bieden we onze stalen deuren op maat tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan. De prijs van uw stalen deur op maat is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de afmetingen en eventuele extra opties zoals een kozijn, sluiting of speciale afwerkingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Stalen deur op maat inclusief montage laten plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om stalen deuren te laten maken bij Staal in Interieur, dan hebben we de complete service voor u. We hebben voor de stalen deuren op maat een speciaal buitenteam met vakmannen die de stalen deuren bij u op locatie komen monteren en installeren. Of het nu gaat om een taatsdeur, scharnierdeur of schuifdeur, met onze expertise nemen we alle zorgen uit handen, vanaf het moment van ontwerp tot aan de oplevering. Zo kunt u moeiteloos genieten van uw nieuwe stalen deur inclusief montage.

Onze klanten spreken voor ons en daarom hebben we ook een klanttevredenheidsscore ontvangen van een 9.7.

Waar we voor staan bij Staal in Interieur:
– Uniek maatwerk en oneindige mogelijkheden
– Hoogstaande kwaliteit
– Gepassioneerde vakmensen
– Montage en installatie door ons eigen team
– Uitgebreide service, voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Kan ik hier een stalen deur met glas kopen?

Wat is een taatsdeur?

Hoe werkt het plaatsen van een stalen binnendeur?

Kan ik hier stalen deuren op maat laten maken?

Kan ik mijn stalen deur inclusief montage bestellen?

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte