Stalen deuren showroom

Welkom bij Staal in Interieur, dé specialist in stalen deuren, kozijnen, trappen en meer. Onze showroom in Elburg is dé plek om inspiratie op te doen voor uw interieur en de mogelijkheden van stalen deuren te ontdekken.

Boek een inspiratiesessie ➜

Welkom in onze showroom!

Onze showroom is ontworpen om u een idee te geven van wat mogelijk is met onze stalen deuren. We hebben verschillende deuren tentoongesteld, elk met hun eigen unieke ontwerp en afwerking. Daarnaast hebben we ook verschillende accessoires die u kunt gebruiken om uw deuren aan te passen, zoals handgrepen, sloten en scharnieren.

Wij bieden een breed scala aan deuren in verschillende maten en designs, waaronder taatsdeuren, schuifdeuren, scharnierdeuren en vouwdeuren. Alle deuren zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Bent u al nieuwsgierig naar alle stalen designs? Bekijk alvast een aantal van onze opgeleverde projecten.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste deur voor uw bedrijf. Zij kunnen u adviseren over het ontwerp, de maatvoering en de afwerking van uw deur. U kunt rekenen op een uitstekende service en vakmanschap bij het plaatsen van uw stalen deur.

Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van onze showroom, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en u te laten inspireren door onze stalen deuren.

Wij zijn gevestigd aan:
De Rietkraag 11
8085 AA ELBURG

Plan een inspiratie sessie in

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Vul uw gegevens in of bel met ons. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in!

    Kan ik een afspraak maken?

    Wat zijn de openingstijden van de showroom?

    Kan ik ook zonder afspraak de showroom bezoeken?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte