Stalen binnenkozijnen

Stalen binnenkozijn op maat gemaakt

Een stalen kozijn, roomdivider of stalen pui voor binnen kan op allerlei plekken dienen als een functioneel stijlelement. Bijvoorbeeld als tochtportaal in de hal. Maar ook kan het kozijn de bovenverdieping tot de nok toe afscheiden van het trapgat. Hierdoor creëert u met de stalen roomdivider op maat meteen een extra ruimte. Handig als slaapkamer of thuiskantoor.

Stalen wand met glas in een industrieel interieur

Een stalen glaswand wordt ook veel toegepast als industrieel stalen scheidingswand met glas in een woonkamer of keuken. Maar ook kan een stalen kozijn een grote bedrijfsruimte opdelen. Ideaal om op kantoor stille werkplekken of een vergaderruimte te creëren. Ook dient zo’n stalen tussenwand met glas en staal als afscheiding voor bijvoorbeeld een fitnessruimte.

Stalen scheidingswand met deur

Omdat in een stalen binnenkozijn ook een stalen deur kan worden verwerkt, kan de stalen wand op maat meteen toegang verschaffen tot een ruimte. U kunt hierbij kiezen voor bijvoorbeeld een stalen taatsdeur met staal en glas of een stalen scharnierdeur. Ook een industrieel stalen schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. Kortom een wand met glas en staal is ideaal voor het creëren en opdelen van ruimtes.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

Stel hier samen en ontvang een offerte op maat!

Start configurator

Ook voor kantoorinrichting kunt u bij ons terecht

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte