Reviews

16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest
18-6-2021

Staalinterieur is de perfecte keuze voor mooi design en professionele installatie

Hallo Tanja,
jawel, alles is naar wens verlopen en de vrouw des huizes is zeer te spreken over het resultaat ! Ze vindt het design super en ook de gekozen coating bevalt haar zeer.
Helemaal goed !
De heren die het geheel geplaatst hebben , verdienen ook een pluim. Zeer professioneel , discreet, netjes en het juiste gevoel voor humor. Dat laatste was aan mij wel besteed.

Met vriendelijke groet,
Freddy.

- Freddy, Epe
22-5-2021

Prettige en professionele begeleiding, vanaf eerste contact tot en met uiteindelijke installatie.

Staal en interieur heeft ons een kwalitatief een zeer mooi en strak product geleverd. Professionele informatievoorziening en betrouwbare afhandeling tezamen met een op de millimeter nauwkeurige installatie van deze prachtige deur verdient niets anders dan het cijfer 10.

- Gerben Swan, Odoorn
18-5-2021

Droom is werkelijkheid geworden.

Wand van glas en staal in de kleur blauw laten maken en plaatsen tussen woon en slaapkamer.

Met wat tegenslag, het is toch in een bestaand appartement uit 1920, vloer en plafond niet recht, nu een prachtig stalen frame met helder glas als wand. De zon en licht vullen nu mijn hele kamer. Slaap- en woongedeelte zijn nu samen maar gescheiden. Dat is wat ik wilde. (totale woning 48 m2.) Nu lijkt het een grote ruimte.

Ben uitstekend geholpen door vakmannen die verstand hebben van hun werk. Zij hebben alles gedaan, zeker de nodige aanpassingen moeten maken , bijv. een gewone deur in plaats van een schuifdeur.
Door samen veel te praten en de nodige compromissen te maken is het een mooi geheel geworden waar ik enorm blij mee ben. Bedankt!

- Frank van Schie, Amsterdam
7-5-2021

Enorm blij en tevreden met de prachtige taatsdeuren en trapleuningen, vakwerk!

Voor onze nieuwbouw woning heeft Staat in Interieur prachtige taatsdeuren ontworpen met een afmeting van 3meter hoog en 2 meter hoog. Wij zijn uitstekend geadviseerd en uiteindelijk zijn de deuren door professionals geplaatst. Ook de stalen trapleuningen zijn op maat en naar onze wens ontworpen en tot onze volle tevredenheid gemonteerd.
Het super team van Staal in Interieur is vriendelijk, gemotiveerd en komt afspraken na. Wij zijn dik tevreden!

- Sascha, Dronten
10-4-2021

Fantastisch

Goed werk goed overleg. Prima werk.

- Hennie van de Bunte, Nunspeet
9-4-2021

Kwaliteit en vriendelijke service

Wij zijn zeer te spreken over het niveau van afwerking. Prachtige staaldeuren in onze woonkamer. Een prettig en vriendelijk klantcontact. Ook is aandacht voor nazorg om de puntjes op de i te zetten. Wij zijn zeer tevreden en zouden dit onze eigen familie en vrienden ook aanbevelen.

- Jan-Jaap, Reinders
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte