Witte stalen schuifdeur met zijlichten – Nunspeet

Witte stalen binnendeur met zijlichten – Nunspeet

Een steeds populairdere kleur in de interieurbranche is wit! De witte stalen binnendeur geeft een totaal andere look and feel dan onze zwarte stalen binnendeuren. Waar zwarte deuren veel afsteken bij een licht interieur, zijn witte binnendeuren een zachte en frisse uitkomst! De witte deuren en panelen zijn uitermate geschikt om meer lichtinval en ruimte te creëren. De uitstraling van witte taatsdeuren, witte scharnierdeuren en witte schuifdeuren is licht, luxe en ruimte!

Voordelen witte stalen deuren?

Onze klant in Nunspeet koos voor een witte stalen schuifdeur. De deuren creëren een afscheiding tussen het woon- en leefgedeelte van de woning, maar behouden door de glaspartijen een eenheid. De witte deur vloeit samen met het lichte interieur en creëert rust.

Softclose schuifdeursysteem

De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke rail. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd waardoor de vloer geheel vrij is. Met de softclose die de klant koos, gaat de deur geleidelijk dicht als er een klein duwtje tegen de schuifdeurkom of handgreep wordt gegeven. Deze witte stalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijlichten.

Geïnspireerd door deze gave stalen schuifdeuren in de kleur wit? Wij gaan graag met u om tafel om ook uw droomdeuren te realiseren!

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte