Witte stalen schuifdeur met zijlichten – Nunspeet

Witte stalen binnendeur met zijlichten – Nunspeet

Een steeds populairdere kleur in de interieurbranche is wit! De witte stalen binnendeur geeft een totaal andere look and feel dan onze zwarte stalen binnendeuren. Waar zwarte deuren veel afsteken bij een licht interieur, zijn witte binnendeuren een zachte en frisse uitkomst! De witte deuren en panelen zijn uitermate geschikt om meer lichtinval en ruimte te creëren. De uitstraling van witte taatsdeuren, witte scharnierdeuren en witte schuifdeuren is licht, luxe en ruimte!

Voordelen witte stalen deuren?

Onze klant in Nunspeet koos voor een witte stalen schuifdeur. De deuren creëren een afscheiding tussen het woon- en leefgedeelte van de woning, maar behouden door de glaspartijen een eenheid. De witte deur vloeit samen met het lichte interieur en creëert rust.

Softclose schuifdeursysteem

De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke rail. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd waardoor de vloer geheel vrij is. Met de softclose die de klant koos, gaat de deur geleidelijk dicht als er een klein duwtje tegen de schuifdeurkom of handgreep wordt gegeven. Deze witte stalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijlichten.

Geïnspireerd door deze gave stalen schuifdeuren in de kleur wit? Wij gaan graag met u om tafel om ook uw droomdeuren te realiseren!

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte