Witte stalen schuifdeur met zijlichten – Nunspeet

Witte stalen binnendeur met zijlichten – Nunspeet

Een steeds populairdere kleur in de interieurbranche is wit! De witte stalen binnendeur geeft een totaal andere look and feel dan onze zwarte stalen binnendeuren. Waar zwarte deuren veel afsteken bij een licht interieur, zijn witte binnendeuren een zachte en frisse uitkomst! De witte deuren en panelen zijn uitermate geschikt om meer lichtinval en ruimte te creëren. De uitstraling van witte taatsdeuren, witte scharnierdeuren en witte schuifdeuren is licht, luxe en ruimte!

Voordelen witte stalen deuren?

Onze klant in Nunspeet koos voor een witte stalen schuifdeur. De deuren creëren een afscheiding tussen het woon- en leefgedeelte van de woning, maar behouden door de glaspartijen een eenheid. De witte deur vloeit samen met het lichte interieur en creëert rust.

Softclose schuifdeursysteem

De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke rail. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd waardoor de vloer geheel vrij is. Met de softclose die de klant koos, gaat de deur geleidelijk dicht als er een klein duwtje tegen de schuifdeurkom of handgreep wordt gegeven. Deze witte stalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijlichten.

Geïnspireerd door deze gave stalen schuifdeuren in de kleur wit? Wij gaan graag met u om tafel om ook uw droomdeuren te realiseren!

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte