Totaaloplossing stalen deuren woonhuis – Hierden

STAAL ALS RODE DRAAD

Soms kom je een woonhuis tegen dat simpelweg gemaakt is voor een specifieke woonstijl. Het totaalpakket met stalen deuren en glaswanden zit dit project in Hierden als gegoten. Staal heeft een robuust karakter, maar tegelijkertijd zorgen de dunne deurstijlen voor verfijning. In combinatie met het vele glas lijkt de ruimte optisch (nog) groter te zijn. In plaats van tegen een dichte deur te kijken, wordt uw blik juist verder getrokken naar de ruimte die erachter ligt. Een open karakter zónder tocht of teveel geluid, want die worden wel voor een belangrijk deel geweerd.

Bij dit project zijn op verschillende plaatsen in de woning stalen deuren en wanden geplaatst. Om te beginnen in de hal, zodat er een mooi doorkijkje ontstaat richting de woonkamer. Een grote plus is de lichtinval die vanaf de aangrenzende ruimte de hal in schijnt. Zo voorkomt u een donkere entree van uw woning. Er zijn bovendien stalen deuren geplaatst tussen de keuken en woonkamer, als fraaie en suite deuren die twee ruimtes kunnen opdelen óf bij elkaar betrekken. Zelfs voor privéruimtes zoals de badkamer of het toilet is een stalen deur heel geschikt. Kies voor melkglas en u behoudt privacy en stijl!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte