Totaaloplossing stalen deuren woonhuis – Hierden

STAAL ALS RODE DRAAD

Soms kom je een woonhuis tegen dat simpelweg gemaakt is voor een specifieke woonstijl. Het totaalpakket met stalen deuren en glaswanden zit dit project in Hierden als gegoten. Staal heeft een robuust karakter, maar tegelijkertijd zorgen de dunne deurstijlen voor verfijning. In combinatie met het vele glas lijkt de ruimte optisch (nog) groter te zijn. In plaats van tegen een dichte deur te kijken, wordt uw blik juist verder getrokken naar de ruimte die erachter ligt. Een open karakter zónder tocht of teveel geluid, want die worden wel voor een belangrijk deel geweerd.

Bij dit project zijn op verschillende plaatsen in de woning stalen deuren en wanden geplaatst. Om te beginnen in de hal, zodat er een mooi doorkijkje ontstaat richting de woonkamer. Een grote plus is de lichtinval die vanaf de aangrenzende ruimte de hal in schijnt. Zo voorkomt u een donkere entree van uw woning. Er zijn bovendien stalen deuren geplaatst tussen de keuken en woonkamer, als fraaie en suite deuren die twee ruimtes kunnen opdelen óf bij elkaar betrekken. Zelfs voor privéruimtes zoals de badkamer of het toilet is een stalen deur heel geschikt. Kies voor melkglas en u behoudt privacy en stijl!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte