Tijdloze stalen scharnierdeur en schuifdeur – Elburg

We hebben in het “Rode dorp” van Elburg dit mooie project voor een collega mogen verzorgen. Het “Rode Dorp”, ooit het eerste nieuwbouwproject van Elburg, is inmiddels een stukje geschiedenis geworden. De woning waar we een tijdloze stalen scharnierdeur zwart en een stalen schuifdeur zwart hebben mogen realiseren, is een woning die geheel gerenoveerd is. De stalen deuren vormen een perfecte aanvulling op het strakke en tijdloze interieur van de woning. Bijzonder om te vermelden is dat dit huis de plek is waar het gelukkige paar hun leven samen is begonnen na hun huwelijk.

Stalen scharnierdeur op maat

De op maat gemaakte stalen scharnierdeur is uitgevoerd in de kleur RAL 9005 (zwart), wat een tijdloze en stijlvolle uitstraling geeft. Een bijzonder detail is dat het rolslot in dezelfde kleur is meegecoat, wat zorgt voor een mooi uniform uiterlijk. De stalen scharnierdeur is in het bestaande kozijn geplaatst, waardoor breek- en sloopwerk tot een minimum beperkt zijn gebleven. Dit zorgt niet alleen voor een besparing in tijd en kosten, maar behoudt ook de integriteit van de oorspronkelijke woning.

Stalen schuifdeur met softclose

In de keuken is een stalen schuifdeur geïnstalleerd, eveneens in de kleur RAL 9005  (zwart). Deze schuifdeur is een ideale ruimtebesparende oplossing, aangezien hij niet zoals een traditionele deur naar binnen of buiten hoeft te draaien. De deur komt uit in de smalle gang van de woning, waardoor het de perfecte oplossing is voor deze beperkte ruimte. De schuifdeur is voorzien van overzetkozijnen en een railsysteem, en is uitgerust met een softclose-mechanisme. Het sluit ook effectief het geluid van de bijkeuken af waar de wasmachine en de droger geplaatst zijn.

Verschil taatsdeur en scharnierdeur

Bij Staal in Interieur bieden we zowel taatsdeuren als scharnierdeuren aan, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Een taatsdeur draait op een centraal scharnierpunt en kan naar beide zijden openen, wat zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling. Een scharnierdeur daarentegen is traditioneler, draait op scharnieren aan één zijde en biedt een klassieke en betrouwbare oplossing. Beide types deuren kunnen op maat gemaakt worden en passen perfect in diverse interieurstijlen.

Ons Vakmanschap

Bij Staal in Interieur verzorgen we het volledige proces van ontwerp tot installatie en montage. Onze vakmensen staan garant voor kwaliteit in elk project dat we aannemen. Of het nu gaat om een enkele stalen deur, stalen buitenkozijnen en stalen trappen, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd.

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat is een glazen tochtportaal?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte