Thuiswerkplek met stalen deuren en wanden

Thuiswerkplek met stalen deuren en wanden

Een tijd waarin thuiswerken de norm is, vraagt om slimme oplossingen om uw huis functioneel én mooi in te richten. Even bellen met de klant, een videocall met collega’s, geconcentreerd werken aan dat verslag… een eigen ruimte met privacy is essentieel om uw werk goed uit te kunnen voeren. Dankzij stalen wanden en deuren creëert u snel een mooie werkruimte die afgeschermd is van de rest van het huis(gezin), maar wel een open en vrij karakter behoudt.

De grote plus van een stalen wand is dat deze gemaakt wordt met veel glas. De wand blokkeert dus geen licht – wat een muur wel zou doen. Hoewel de lichtinval niet belemmerd wordt, houdt de combinatie van staal en glas wel degelijk tocht en geluid tegen. Door (een deel van) een ruimte op deze manier af te splitsen, creëert u op natuurlijke wijze een werkplek in huis. Bovendien kan de ruimte op andere momenten gebruikt worden als speelruimte voor kinderen of hobbykamer.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte