Thuiswerkplek met stalen deuren en wanden

Thuiswerkplek met stalen deuren en wanden

Een tijd waarin thuiswerken de norm is, vraagt om slimme oplossingen om uw huis functioneel én mooi in te richten. Even bellen met de klant, een videocall met collega’s, geconcentreerd werken aan dat verslag… een eigen ruimte met privacy is essentieel om uw werk goed uit te kunnen voeren. Dankzij stalen wanden en deuren creëert u snel een mooie werkruimte die afgeschermd is van de rest van het huis(gezin), maar wel een open en vrij karakter behoudt.

De grote plus van een stalen wand is dat deze gemaakt wordt met veel glas. De wand blokkeert dus geen licht – wat een muur wel zou doen. Hoewel de lichtinval niet belemmerd wordt, houdt de combinatie van staal en glas wel degelijk tocht en geluid tegen. Door (een deel van) een ruimte op deze manier af te splitsen, creëert u op natuurlijke wijze een werkplek in huis. Bovendien kan de ruimte op andere momenten gebruikt worden als speelruimte voor kinderen of hobbykamer.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte