Stalen wanden met scharnierdeur – IJsselmuiden

Deze gave stalen scheidingswand is geplaatst in IJsselmuiden. De stalen wand is zeer uniek en geheel op maat gemaakt naar wens van de klant. De wand bestaat uit één stalen scharnierdeur en twee vaste stalen panelen.

Onze stalen deuren worden altijd gepoedercoat om hiermee de kwaliteit te verhogen en een mooi eindproduct te realiseren.

Stalen binnendeuren

Een stalen wand is uitstekend in huis toe te passen als u twee ruimtes van elkaar wilt scheiden, maar toch eenheid wilt behouden. Stalen schuifdeuren tussen de woon- en eetkamer zijn erg populair. In IJsselmuiden plaatsten we een stalen wand tussen de woonkamer en de hal. Gasten die worden ontvangen in de hal, wanen zich direct in een sfeervolle en optisch grote ruimte.

Stalen deur inclusief montage

Staal in Interieur ontwerpt en vervaardigd niet alleen stalen deuren, wanden, kozijnen en trappen. Ook de montage nemen zij geheel voor hun rekening. Ons montage duo komt graag bij u thuis om uw stalen deuren vakkundig te plaatsen. Nauwkeurig en deskundig zijn kernwoorden die onze heren omschrijven.

Stalen deuren prijs berekenen

De afmetingen, coating, type glas (bijvoorbeeld transparant glas, rookglas of melkglas) en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte