Stalen wanden met scharnierdeur – IJsselmuiden

Deze gave stalen scheidingswand is geplaatst in IJsselmuiden. De stalen wand is zeer uniek en geheel op maat gemaakt naar wens van de klant. De wand bestaat uit één stalen scharnierdeur en twee vaste stalen panelen.

Onze stalen deuren worden altijd gepoedercoat om hiermee de kwaliteit te verhogen en een mooi eindproduct te realiseren.

Stalen binnendeuren

Een stalen wand is uitstekend in huis toe te passen als u twee ruimtes van elkaar wilt scheiden, maar toch eenheid wilt behouden. Stalen schuifdeuren tussen de woon- en eetkamer zijn erg populair. In IJsselmuiden plaatsten we een stalen wand tussen de woonkamer en de hal. Gasten die worden ontvangen in de hal, wanen zich direct in een sfeervolle en optisch grote ruimte.

Stalen deur inclusief montage

Staal in Interieur ontwerpt en vervaardigd niet alleen stalen deuren, wanden, kozijnen en trappen. Ook de montage nemen zij geheel voor hun rekening. Ons montage duo komt graag bij u thuis om uw stalen deuren vakkundig te plaatsen. Nauwkeurig en deskundig zijn kernwoorden die onze heren omschrijven.

Stalen deuren prijs berekenen

De afmetingen, coating, type glas (bijvoorbeeld transparant glas, rookglas of melkglas) en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte