Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Deze woning is gemaakt voor een industrieel interieur! De robuuste tafel, het veelvuldig gebruik van grof hout en de uitdagende kleurencombinatie van donker en licht vormen samen een inrichting met karakter. De stalen, glazen wand met openslaande deuren versterkt dit gevoel, maar zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke afscheiding tussen beide ruimtes. Open de deur wanneer je gezellig contact wilt houden tussen de keuken en de eetkamer, bijvoorbeeld tijdens het koken. Sluit de deur en geef iedere ruimte haar eigen privacy – zonder elkaar uit het oog te verliezen.

De stalen deuren zijn afgewerkt met verfijnde, smeedijzeren scharnieren en deurkrukken. De details en het gehamerde effect van het smeedijzer dragen bij aan de industriële sfeer in de woning. Omdat deze stijl de rode draad is in het interieur, zijn ook de deurtjes van de fraaie buffetkast in de keuken als glas-in-staal gemaakt. Waar de glaspanelen opgedeeld zijn in acht ruiten met stalen omlijsting per element, is er bij de deuren voor gekozen om zes ruiten te plaatsen. Op de plaats van de twee onderste ruitjes vind je een stalen borstwering die extra bescherming en stevigheid biedt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte