Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Deze woning is gemaakt voor een industrieel interieur! De robuuste tafel, het veelvuldig gebruik van grof hout en de uitdagende kleurencombinatie van donker en licht vormen samen een inrichting met karakter. De stalen, glazen wand met openslaande deuren versterkt dit gevoel, maar zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke afscheiding tussen beide ruimtes. Open de deur wanneer je gezellig contact wilt houden tussen de keuken en de eetkamer, bijvoorbeeld tijdens het koken. Sluit de deur en geef iedere ruimte haar eigen privacy – zonder elkaar uit het oog te verliezen.

De stalen deuren zijn afgewerkt met verfijnde, smeedijzeren scharnieren en deurkrukken. De details en het gehamerde effect van het smeedijzer dragen bij aan de industriële sfeer in de woning. Omdat deze stijl de rode draad is in het interieur, zijn ook de deurtjes van de fraaie buffetkast in de keuken als glas-in-staal gemaakt. Waar de glaspanelen opgedeeld zijn in acht ruiten met stalen omlijsting per element, is er bij de deuren voor gekozen om zes ruiten te plaatsen. Op de plaats van de twee onderste ruitjes vind je een stalen borstwering die extra bescherming en stevigheid biedt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte