Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Stalen wand met openslaande deuren – Oosterwolde

Deze woning is gemaakt voor een industrieel interieur! De robuuste tafel, het veelvuldig gebruik van grof hout en de uitdagende kleurencombinatie van donker en licht vormen samen een inrichting met karakter. De stalen, glazen wand met openslaande deuren versterkt dit gevoel, maar zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke afscheiding tussen beide ruimtes. Open de deur wanneer je gezellig contact wilt houden tussen de keuken en de eetkamer, bijvoorbeeld tijdens het koken. Sluit de deur en geef iedere ruimte haar eigen privacy – zonder elkaar uit het oog te verliezen.

De stalen deuren zijn afgewerkt met verfijnde, smeedijzeren scharnieren en deurkrukken. De details en het gehamerde effect van het smeedijzer dragen bij aan de industriële sfeer in de woning. Omdat deze stijl de rode draad is in het interieur, zijn ook de deurtjes van de fraaie buffetkast in de keuken als glas-in-staal gemaakt. Waar de glaspanelen opgedeeld zijn in acht ruiten met stalen omlijsting per element, is er bij de deuren voor gekozen om zes ruiten te plaatsen. Op de plaats van de twee onderste ruitjes vind je een stalen borstwering die extra bescherming en stevigheid biedt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte