Stalen wand in tandartspraktijk

Stalen wand in tandartspraktijk

Een bezoekje aan de tandarts wordt een stuk leuker wanneer u uitzicht heeft op een stalen wand als deze! Bij dit project in Schijndel mochten we een mooie stalen constructie monteren in een tandartsenpraktijk. De dubbele taatsdeuren in het midden zijn rondom voorzien van vaste wanden. Elk onderdeel heeft drie verticale ruimte, waarbij de middelste is afgewerkt met melkglas. Door voor deze glassoort te kiezen, schermt u op een subtiele manier de achterliggende ruimte af.

Ook bij dit project is duidelijk te zien welke bepalende rol een stalen wand kan hebben. De ruimte wordt opgedeeld in twee kamers en de wand geeft een instant gevoel van privacy. De dubbele deuren zijn gemonteerd met de hulp van taatsscharnieren. De deur draait daardoor niet in het kozijn, maar via een vast punt op de vloer en in het plafond. Zo ontstaat een originele draaicirkel. De bijpassende deurgrepen zijn in onze fabriek zelf gemaakt en sluiten naadloos aan bij het geheel.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

3-5-2022

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn.
Zijn heel tevreden met het eindresultaat

- Sjirk Hoekstra, Drogeham
28-4-2022

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben.

Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd.

Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk!

Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

- Wout, Harderwijk
20-4-2022

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!!

Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

- Fam. Nijhof, Arnhem
16-4-2022

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

- Henriette , Nunspeet

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte