Stalen wand in tandartspraktijk

Stalen wand in tandartspraktijk

Een bezoekje aan de tandarts wordt een stuk leuker wanneer u uitzicht heeft op een stalen wand als deze! Bij dit project in Schijndel mochten we een mooie stalen constructie monteren in een tandartsenpraktijk. De dubbele taatsdeuren in het midden zijn rondom voorzien van vaste wanden. Elk onderdeel heeft drie verticale ruimte, waarbij de middelste is afgewerkt met melkglas. Door voor deze glassoort te kiezen, schermt u op een subtiele manier de achterliggende ruimte af.

Ook bij dit project is duidelijk te zien welke bepalende rol een stalen wand kan hebben. De ruimte wordt opgedeeld in twee kamers en de wand geeft een instant gevoel van privacy. De dubbele deuren zijn gemonteerd met de hulp van taatsscharnieren. De deur draait daardoor niet in het kozijn, maar via een vast punt op de vloer en in het plafond. Zo ontstaat een originele draaicirkel. De bijpassende deurgrepen zijn in onze fabriek zelf gemaakt en sluiten naadloos aan bij het geheel.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte