Stalen wand in tandartspraktijk

Stalen wand in tandartspraktijk

Een bezoekje aan de tandarts wordt een stuk leuker wanneer u uitzicht heeft op een stalen wand als deze! Bij dit project in Schijndel mochten we een mooie stalen constructie monteren in een tandartsenpraktijk. De dubbele taatsdeuren in het midden zijn rondom voorzien van vaste wanden. Elk onderdeel heeft drie verticale ruimte, waarbij de middelste is afgewerkt met melkglas. Door voor deze glassoort te kiezen, schermt u op een subtiele manier de achterliggende ruimte af.

Ook bij dit project is duidelijk te zien welke bepalende rol een stalen wand kan hebben. De ruimte wordt opgedeeld in twee kamers en de wand geeft een instant gevoel van privacy. De dubbele deuren zijn gemonteerd met de hulp van taatsscharnieren. De deur draait daardoor niet in het kozijn, maar via een vast punt op de vloer en in het plafond. Zo ontstaat een originele draaicirkel. De bijpassende deurgrepen zijn in onze fabriek zelf gemaakt en sluiten naadloos aan bij het geheel.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte