Stalen vouwwand – Amsterdam

Stalen deuren voor binnen Amsterdam

Een stalen vouwwand binnen is naast een unieke eyecatcher ook een ruimtebesparende oplossing. De vloer blijft drempelloos, omdat de vouwwanden standaard zonder ondergeleiding worden geplaatst. De vouwwanden zijn buiten uiterst geschikt voor een overkapping of veranda, maar ook ideaal als stalen wand in huis.

Een stalen harmonicadeur kan binnen op allerlei plekken dienen als een functioneel stijlelement. Met een vouwwand op maat creëert u meteen een extra ruimte. Ideaal als scheiding tussen een eetkamer, woonkamer of thuiskantoor.

Stalen harmonica vouwwand in Amsterdam

Met deze supergave vouwwand maakten onze klanten uit Amsterdam van hun huis een paleis. Op hun verzoek plaatsten wij een stalen vouwwand in kleur RAL 9005. De wand is verzinkt en gepoedercoat en kan gemakkelijk schoon worden gemaakt met een vochtige doek. De stalen wand vormt een compleet plaatje met de authentieke details en bakstenen muur.

Benieuwd naar de prijs van een stalen vouwwand? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn voor een stalen vouwwand in uw woning of voor uw buitenpui.

Stalen binnendeur samenstellen

Stalen deuren zoals in dit project in Amsterdam, functioneren goed als scheiding tussen verschillende ruimtes. De deuren worden volledig op maat gemaakt en zijn voor elke ruimte geschikt. Naast stalen harmonicadeuren, vervaardigen wij ook stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen en suite deuren en stalen buitenkozijnen.

 

Ga naar configurator

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte