Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Werken met staal is onze tak van sport. Veel mensen kennen ons voornamelijk van de stalen deuren. Logisch, want dat is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Maar ondertussen doen we veel meer dan dat! Denk dan aan een stalen kozijn, trap en… stalen trapleuning! Bij dit project maakten we een enkele draaideur én een stalen trapleuning. Zo creëert u eenheid in de hal en een stoere, industriële uitstraling.

De stalen trapleuning heeft een moderne, rechte afwerking. Hij wordt op zijn plaats gehouden dankzij leuninghouders van hetzelfde materiaal. Om de trap extra uit te lichten, zijn aan de onderzijde van de leuning LED-strips gemonteerd. Zo kunt u veilig de trap op- en aflopen wanneer het donker is. De dubbele draaideuren van de hal naar de woonkamer zijn gemaakt van staal en glas. De fraaie vlakverdeling met zes ruiten in verschillende groottes zorgt voor een chique uitstraling. Deze deuren zijn afgewerkt met een deurgreep, eveneens gemaakt van staal.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte