Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Werken met staal is onze tak van sport. Veel mensen kennen ons voornamelijk van de stalen deuren. Logisch, want dat is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Maar ondertussen doen we veel meer dan dat! Denk dan aan een stalen kozijn, trap en… stalen trapleuning! Bij dit project maakten we een enkele draaideur én een stalen trapleuning. Zo creëert u eenheid in de hal en een stoere, industriële uitstraling.

De stalen trapleuning heeft een moderne, rechte afwerking. Hij wordt op zijn plaats gehouden dankzij leuninghouders van hetzelfde materiaal. Om de trap extra uit te lichten, zijn aan de onderzijde van de leuning LED-strips gemonteerd. Zo kunt u veilig de trap op- en aflopen wanneer het donker is. De dubbele draaideuren van de hal naar de woonkamer zijn gemaakt van staal en glas. De fraaie vlakverdeling met zes ruiten in verschillende groottes zorgt voor een chique uitstraling. Deze deuren zijn afgewerkt met een deurgreep, eveneens gemaakt van staal.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte