Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Stalen trapleuning met bijpassende stalen deur

Werken met staal is onze tak van sport. Veel mensen kennen ons voornamelijk van de stalen deuren. Logisch, want dat is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Maar ondertussen doen we veel meer dan dat! Denk dan aan een stalen kozijn, trap en… stalen trapleuning! Bij dit project maakten we een enkele draaideur én een stalen trapleuning. Zo creëert u eenheid in de hal en een stoere, industriële uitstraling.

De stalen trapleuning heeft een moderne, rechte afwerking. Hij wordt op zijn plaats gehouden dankzij leuninghouders van hetzelfde materiaal. Om de trap extra uit te lichten, zijn aan de onderzijde van de leuning LED-strips gemonteerd. Zo kunt u veilig de trap op- en aflopen wanneer het donker is. De dubbele draaideuren van de hal naar de woonkamer zijn gemaakt van staal en glas. De fraaie vlakverdeling met zes ruiten in verschillende groottes zorgt voor een chique uitstraling. Deze deuren zijn afgewerkt met een deurgreep, eveneens gemaakt van staal.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte