Stalen trapleuning – Dronten

In Dronten plaatsten wij stalen taatsdeuren en stalen trapleuningen. Stalen trapleuningen zijn elegant, hebben een slanke uitstraling en bieden veel grip.

De prachtige slanke stalen trapleuningen met afgelaste uiteinden staan fantastisch in deze woning. De  stalen vierkante trapleuningen zijn op maat gemaakt en 2-laags gepoedercoat in RAL9005 textuur.

Soorten trapleuningen:

Platte stalen trapleuning:

De platte trapleuning is vervaardigd van een plat staalprofiel die met de stijging van de trap en eventuele hoeken meebeweegt. Zo’n platte stalen leuning is elegant, met een combinatie van goede grip en een slanke uitstraling. Een stalen trap of balustrade maakt het geheel af. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ronde stalen trapleuning:

Bekend is de ronde buisvormige trapleuning, die garant staat voor een goede grip. Een ronde trapleuning is prettig om vast te houden tijdens het traplopen.

Trapleuning andere vorm:

Heeft u een eigen idee voor een trapleuning? Wij leveren maatwerk en kunnen vrijwel alles voor u maken. De trapleuningen kunnen in álle RAL-kleuren worden gecoat. Neem contact met ons op en wie weet komen we tot een uniek ontwerp!

 

Een fraai element in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte