Stalen trapleuning – Dronten

In Dronten plaatsten wij stalen taatsdeuren en stalen trapleuningen. Stalen trapleuningen zijn elegant, hebben een slanke uitstraling en bieden veel grip.

De prachtige slanke stalen trapleuningen met afgelaste uiteinden staan fantastisch in deze woning. De  stalen vierkante trapleuningen zijn op maat gemaakt en 2-laags gepoedercoat in RAL9005 textuur.

Soorten trapleuningen:

Platte stalen trapleuning:

De platte trapleuning is vervaardigd van een plat staalprofiel die met de stijging van de trap en eventuele hoeken meebeweegt. Zo’n platte stalen leuning is elegant, met een combinatie van goede grip en een slanke uitstraling. Een stalen trap of balustrade maakt het geheel af. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ronde stalen trapleuning:

Bekend is de ronde buisvormige trapleuning, die garant staat voor een goede grip. Een ronde trapleuning is prettig om vast te houden tijdens het traplopen.

Trapleuning andere vorm:

Heeft u een eigen idee voor een trapleuning? Wij leveren maatwerk en kunnen vrijwel alles voor u maken. De trapleuningen kunnen in álle RAL-kleuren worden gecoat. Neem contact met ons op en wie weet komen we tot een uniek ontwerp!

 

Een fraai element in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte