Stalen trapleuning – Dronten

In Dronten plaatsten wij stalen taatsdeuren en stalen trapleuningen. Stalen trapleuningen zijn elegant, hebben een slanke uitstraling en bieden veel grip.

De prachtige slanke stalen trapleuningen met afgelaste uiteinden staan fantastisch in deze woning. De  stalen vierkante trapleuningen zijn op maat gemaakt en 2-laags gepoedercoat in RAL9005 textuur.

Soorten trapleuningen:

Platte stalen trapleuning:

De platte trapleuning is vervaardigd van een plat staalprofiel die met de stijging van de trap en eventuele hoeken meebeweegt. Zo’n platte stalen leuning is elegant, met een combinatie van goede grip en een slanke uitstraling. Een stalen trap of balustrade maakt het geheel af. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ronde stalen trapleuning:

Bekend is de ronde buisvormige trapleuning, die garant staat voor een goede grip. Een ronde trapleuning is prettig om vast te houden tijdens het traplopen.

Trapleuning andere vorm:

Heeft u een eigen idee voor een trapleuning? Wij leveren maatwerk en kunnen vrijwel alles voor u maken. De trapleuningen kunnen in álle RAL-kleuren worden gecoat. Neem contact met ons op en wie weet komen we tot een uniek ontwerp!

 

Een fraai element in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte