Stalen trap met eikenhouten treden & stalen balustrade en trapleuning – Elburg

Stalen trap met eikenhouten treden & stalen balustrade en trapleuning – Elburg

Voor onze klant uit Elburg is een stalen balustrade gerealiseerd. De professionals van Staal in Interieur hebben op verzoek van de klant een bijpassende stalen trapleuning vervaardigd.

Stalen balustrade

Stalen balustrades of traphekken kunnen op verschillende plekken worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een trapgat, of als afscheiding van uw vide. Omdat wij álle balustrades op maat maken, is alles mogelijk, precies zoals u in gedachten hebt. Alle modellen, afwerkingen en afmetingen zijn mogelijk.

Stalen trapleuning

Stalen trapleuningen zijn een echte aanwinst voor in uw huis. De trapleuningen zijn maatwerk en daarom in verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen te realiseren.

Stalen deuren op maat

Wij vervaardigen naast balustrades en trapleuningen ook stalen deuren die perfect aansluiten bij uw wensen en interieur. Kiezen bijvoorbeeld voor een stalen taatsdeur, een stalen scharnierdeur, stalen ensuite deuren of stalen schuifdeur.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte