Stalen trap met eikenhouten treden – Diemen

Stalen trap met eikenhouten treden – Diemen

Een speciaal project! Voor deze klant is een eersteklas trap gerealiseerd. Na ontevredenheid over de bestaande treden en de uitstraling van de trap hebben de professionals van Staal in Interieur geluisterd naar de wensen van de klant om de mogelijkheden voor het vervangen van de treden in kaart te brengen. Een mooi voorbeeld van een ├ęchte maatwerk klus.

 

Wij adviseerden de treden te vervangen door hoogwaardige afgewerkte eiken treden inclusief stootborden. Eikenhout is een van de meest kwalitatieve houtsoort, mede daardoor een duurzame oplossing. Het toepassen van stootboorden is praktisch, passend in de ruimte en tegelijkertijd heel chique. Het eindresultaat mag er dan ook zeer zeker zijn, weer een tevreden klant!

 

Bekijk onderstaande before & after foto’s!

 

Tip: voor extra veiligheid adviseren wij u de trap te completeren met een bijpassende stalen trapleuning of stalen balustrade.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte