Stalen trap met eikenhouten treden – Diemen

Stalen trap met eikenhouten treden – Diemen

Een speciaal project! Voor deze klant is een eersteklas trap gerealiseerd. Na ontevredenheid over de bestaande treden en de uitstraling van de trap hebben de professionals van Staal in Interieur geluisterd naar de wensen van de klant om de mogelijkheden voor het vervangen van de treden in kaart te brengen. Een mooi voorbeeld van een échte maatwerk klus.

 

Wij adviseerden de treden te vervangen door hoogwaardige afgewerkte eiken treden inclusief stootborden. Eikenhout is een van de meest kwalitatieve houtsoort, mede daardoor een duurzame oplossing. Het toepassen van stootboorden is praktisch, passend in de ruimte en tegelijkertijd heel chique. Het eindresultaat mag er dan ook zeer zeker zijn, weer een tevreden klant!

 

Bekijk onderstaande before & after foto’s!

 

Tip: voor extra veiligheid adviseren wij u de trap te completeren met een bijpassende stalen trapleuning of stalen balustrade.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte