Stalen trap en wand – Elburg

Woontrends volgen zich in snel tempo op. Toch zijn er zo van die trends waarvan je weet dat het blijvers zijn. Hout met staal is zo’n absolute blijver. De combinaties bij deze samenstelling zijn bijna eindeloos en hebben in het verleden reeds hun sterkte bewezen. De mogelijkheden rijken ver: binnendeuren, keukens, badkamers, trappen en nog veel meer.

In een karakteristieke woning in hartje Elburg realiseerden wij een stalen wand met een enkele scharnierdeur met zijlichten en een open houten trap met stalen spijlen en een stalen balustrade.

Stalen trap met houten treden

Primaire materialen als staal en hout laten zich prima combineren in een trap. Staal in Interieur gebruikt de juiste materialen, zoals uitstekende kwaliteit staal en prachtige houten treden.

Stalen wenteltrap of spiltrap

Een wenteltrap, ook wel spiltrap genoemd, bestaat uit een stalen paal met hieraan treden bevestigd in een waaiervorm. Voordeel van de spiltrap is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. De treden zijn gemaakt van eikenhout en geven een authentieke look aan de woning. De hal met de trap met eiken traptreden en de stalen wand zijn dé eyecatcher in de woning.

Stalen scharnierdeur in een stalen wand

Naast de unieke maatwerk trap is er eens stalen wand geplaatst. In de wand is een scharnierdeur bevestigd. De wand sluit perfect aan op de bestaande houten balken.

Verschil stalen scharnierdeur en stalen taatsdeur

Het verschil tussen een taatsdeur en een scharnierdeur zit hem in het kozijn. Een scharnierdeur wordt geleverd met een kozijn waardoor de deur goed isoleert en afsluit. Dit is ideaal als het beperken van geluidsoverlast en warmteverlies belangrijk zijn. Een taatsdeur heeft geen kozijnen wat ervoor zorgt dat de deur vrij in de ruimte in beide richtingen opendraait. Onze scharnierdeuren worden altijd inclusief een kozijn geleverd.

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte