Stalen trap en wand – Elburg

Woontrends volgen zich in snel tempo op. Toch zijn er zo van die trends waarvan je weet dat het blijvers zijn. Hout met staal is zo’n absolute blijver. De combinaties bij deze samenstelling zijn bijna eindeloos en hebben in het verleden reeds hun sterkte bewezen. De mogelijkheden rijken ver: binnendeuren, keukens, badkamers, trappen en nog veel meer.

In een karakteristieke woning in hartje Elburg realiseerden wij een stalen wand met een enkele scharnierdeur met zijlichten en een open houten trap met stalen spijlen en een stalen balustrade.

Stalen trap met houten treden

Primaire materialen als staal en hout laten zich prima combineren in een trap. Staal in Interieur gebruikt de juiste materialen, zoals uitstekende kwaliteit staal en prachtige houten treden.

Stalen wenteltrap of spiltrap

Een wenteltrap, ook wel spiltrap genoemd, bestaat uit een stalen paal met hieraan treden bevestigd in een waaiervorm. Voordeel van de spiltrap is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. De treden zijn gemaakt van eikenhout en geven een authentieke look aan de woning. De hal met de trap met eiken traptreden en de stalen wand zijn dé eyecatcher in de woning.

Stalen scharnierdeur in een stalen wand

Naast de unieke maatwerk trap is er eens stalen wand geplaatst. In de wand is een scharnierdeur bevestigd. De wand sluit perfect aan op de bestaande houten balken.

Verschil stalen scharnierdeur en stalen taatsdeur

Het verschil tussen een taatsdeur en een scharnierdeur zit hem in het kozijn. Een scharnierdeur wordt geleverd met een kozijn waardoor de deur goed isoleert en afsluit. Dit is ideaal als het beperken van geluidsoverlast en warmteverlies belangrijk zijn. Een taatsdeur heeft geen kozijnen wat ervoor zorgt dat de deur vrij in de ruimte in beide richtingen opendraait. Onze scharnierdeuren worden altijd inclusief een kozijn geleverd.

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte