Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Zwarte, stalen wanden en stalen deuren zijn minimalistisch van uitstraling. Door te spelen met donker staal en het open karakter van glas creëert u een stijlvol geheel. Combineert u deze industriële look met kleur, dan zorgt het contrast voor een fantastische design. De stalen producten brengen een natuurlijke balans in de ruimte, waardoor meubels, wanden en deuren elkaar versterken. Een goed voorbeeld is dit project in Oldebroek, waar we stalen taatsdeuren en scharnieren mochten plaatsen. In dit kleurrijke interieur is zwart staal een stijlvolle tegenhanger.

Bij dit project monteerden we dubbele taatsdeuren met zijlicht en twee enkele stalen scharnierdeuren. Zo wordt de ruimte in twee praktische kamers verdeeld én is er een goede afsluiting van de hal. De dubbele deuren worden met taatsscharnieren in het plafond en de vloer gemonteerd. Zo ontstaat een originele draaihoek, omdat het scharnierpunt een stukje uit de zijkant van de deur ligt. De taatsdeuren zorgen voor een natuurlijk scheiding tussen de zithoek en de eethoek, al blijft de lichtinval in beide ruimtes gelijk. De scharnierdeuren zijn gemonteerd als fraaie afsluiter richting de hal en bijkeuken, zodat tocht geweerd wordt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

3-5-2022

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn.
Zijn heel tevreden met het eindresultaat

- Sjirk Hoekstra, Drogeham
28-4-2022

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben.

Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd.

Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk!

Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

- Wout, Harderwijk
20-4-2022

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!!

Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

- Fam. Nijhof, Arnhem
16-4-2022

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

- Henriette , Nunspeet

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte