Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Zwarte, stalen wanden en stalen deuren zijn minimalistisch van uitstraling. Door te spelen met donker staal en het open karakter van glas creëert u een stijlvol geheel. Combineert u deze industriële look met kleur, dan zorgt het contrast voor een fantastische design. De stalen producten brengen een natuurlijke balans in de ruimte, waardoor meubels, wanden en deuren elkaar versterken. Een goed voorbeeld is dit project in Oldebroek, waar we stalen taatsdeuren en scharnieren mochten plaatsen. In dit kleurrijke interieur is zwart staal een stijlvolle tegenhanger.

Bij dit project monteerden we dubbele taatsdeuren met zijlicht en twee enkele stalen scharnierdeuren. Zo wordt de ruimte in twee praktische kamers verdeeld én is er een goede afsluiting van de hal. De dubbele deuren worden met taatsscharnieren in het plafond en de vloer gemonteerd. Zo ontstaat een originele draaihoek, omdat het scharnierpunt een stukje uit de zijkant van de deur ligt. De taatsdeuren zorgen voor een natuurlijk scheiding tussen de zithoek en de eethoek, al blijft de lichtinval in beide ruimtes gelijk. De scharnierdeuren zijn gemonteerd als fraaie afsluiter richting de hal en bijkeuken, zodat tocht geweerd wordt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte