Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Zwarte, stalen wanden en stalen deuren zijn minimalistisch van uitstraling. Door te spelen met donker staal en het open karakter van glas creëert u een stijlvol geheel. Combineert u deze industriële look met kleur, dan zorgt het contrast voor een fantastische design. De stalen producten brengen een natuurlijke balans in de ruimte, waardoor meubels, wanden en deuren elkaar versterken. Een goed voorbeeld is dit project in Oldebroek, waar we stalen taatsdeuren en scharnieren mochten plaatsen. In dit kleurrijke interieur is zwart staal een stijlvolle tegenhanger.

Bij dit project monteerden we dubbele taatsdeuren met zijlicht en twee enkele stalen scharnierdeuren. Zo wordt de ruimte in twee praktische kamers verdeeld én is er een goede afsluiting van de hal. De dubbele deuren worden met taatsscharnieren in het plafond en de vloer gemonteerd. Zo ontstaat een originele draaihoek, omdat het scharnierpunt een stukje uit de zijkant van de deur ligt. De taatsdeuren zorgen voor een natuurlijk scheiding tussen de zithoek en de eethoek, al blijft de lichtinval in beide ruimtes gelijk. De scharnierdeuren zijn gemonteerd als fraaie afsluiter richting de hal en bijkeuken, zodat tocht geweerd wordt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte