Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Stalen taatsdeuren en scharnierdeuren, Oldebroek

Zwarte, stalen wanden en stalen deuren zijn minimalistisch van uitstraling. Door te spelen met donker staal en het open karakter van glas creëert u een stijlvol geheel. Combineert u deze industriële look met kleur, dan zorgt het contrast voor een fantastische design. De stalen producten brengen een natuurlijke balans in de ruimte, waardoor meubels, wanden en deuren elkaar versterken. Een goed voorbeeld is dit project in Oldebroek, waar we stalen taatsdeuren en scharnieren mochten plaatsen. In dit kleurrijke interieur is zwart staal een stijlvolle tegenhanger.

Bij dit project monteerden we dubbele taatsdeuren met zijlicht en twee enkele stalen scharnierdeuren. Zo wordt de ruimte in twee praktische kamers verdeeld én is er een goede afsluiting van de hal. De dubbele deuren worden met taatsscharnieren in het plafond en de vloer gemonteerd. Zo ontstaat een originele draaihoek, omdat het scharnierpunt een stukje uit de zijkant van de deur ligt. De taatsdeuren zorgen voor een natuurlijk scheiding tussen de zithoek en de eethoek, al blijft de lichtinval in beide ruimtes gelijk. De scharnierdeuren zijn gemonteerd als fraaie afsluiter richting de hal en bijkeuken, zodat tocht geweerd wordt.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte