Dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Arnhem

Een scheiding tussen het keuken- en eetkamergedeelte, maar toch eenheid behouden? Stalen tussendeuren zijn dé uitkomst. Onze klant uit Arnhem wilde middels stalen taatsdeuren met zijlichten de ruime woonkeuken opsplitsen in een keuken- en eetkamergedeelte. Door de grote glaspartijen staan de ruimtes in verbinding en is er veel lichtinval.

Taatsdeuren passend in ieder interieur

Wij vervaardigen stalen deuren op maat, afgestemd op uw wensen en mooiste oplossing voor uw situatie. Staal in Interieur produceert niet alleen, maar ontwerpt zelf unieke deuren. Uiteraard ontvangt u een schets van de deur en wordt u meegenomen in het productieproces, zodat u een goed beeld krijgt van het eindproduct.

Omdat u uw stalen deuren zelf volledig kunt samenstellen kunnen ze volledig naar smaak worden vervaardigd. Het interieur in deze woning bestaat uit neutrale kleuren. De zwarte stalen deuren sluiten dan ook haarfijn aan bij de zwart/wit keuken en eetkamer. Taatsdeuren zijn zeer gebruiksvriendelijk en sluiten perfect aan in een modern en strak interieur.

Waarom een taatsdeur?

De taatsdeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten openzwaait. Deze binnendeur van staal en glas heeft een verticale as en geen kozijn. Dit maakt taatsdeuren minimalistisch. En hoewel het formaat van de taatsdeur misschien anders doet vermoeden, gaat het openen verrassend makkelijk.

 

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte