Dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Arnhem

Een scheiding tussen het keuken- en eetkamergedeelte, maar toch eenheid behouden? Stalen tussendeuren zijn dé uitkomst. Onze klant uit Arnhem wilde middels stalen taatsdeuren met zijlichten de ruime woonkeuken opsplitsen in een keuken- en eetkamergedeelte. Door de grote glaspartijen staan de ruimtes in verbinding en is er veel lichtinval.

Taatsdeuren passend in ieder interieur

Wij vervaardigen stalen deuren op maat, afgestemd op uw wensen en mooiste oplossing voor uw situatie. Staal in Interieur produceert niet alleen, maar ontwerpt zelf unieke deuren. Uiteraard ontvangt u een schets van de deur en wordt u meegenomen in het productieproces, zodat u een goed beeld krijgt van het eindproduct.

Omdat u uw stalen deuren zelf volledig kunt samenstellen kunnen ze volledig naar smaak worden vervaardigd. Het interieur in deze woning bestaat uit neutrale kleuren. De zwarte stalen deuren sluiten dan ook haarfijn aan bij de zwart/wit keuken en eetkamer. Taatsdeuren zijn zeer gebruiksvriendelijk en sluiten perfect aan in een modern en strak interieur.

Waarom een taatsdeur?

De taatsdeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten openzwaait. Deze binnendeur van staal en glas heeft een verticale as en geen kozijn. Dit maakt taatsdeuren minimalistisch. En hoewel het formaat van de taatsdeur misschien anders doet vermoeden, gaat het openen verrassend makkelijk.

 

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte