Dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Arnhem

Een scheiding tussen het keuken- en eetkamergedeelte, maar toch eenheid behouden? Stalen tussendeuren zijn dé uitkomst. Onze klant uit Arnhem wilde middels stalen taatsdeuren met zijlichten de ruime woonkeuken opsplitsen in een keuken- en eetkamergedeelte. Door de grote glaspartijen staan de ruimtes in verbinding en is er veel lichtinval.

Taatsdeuren passend in ieder interieur

Wij vervaardigen stalen deuren op maat, afgestemd op uw wensen en mooiste oplossing voor uw situatie. Staal in Interieur produceert niet alleen, maar ontwerpt zelf unieke deuren. Uiteraard ontvangt u een schets van de deur en wordt u meegenomen in het productieproces, zodat u een goed beeld krijgt van het eindproduct.

Omdat u uw stalen deuren zelf volledig kunt samenstellen kunnen ze volledig naar smaak worden vervaardigd. Het interieur in deze woning bestaat uit neutrale kleuren. De zwarte stalen deuren sluiten dan ook haarfijn aan bij de zwart/wit keuken en eetkamer. Taatsdeuren zijn zeer gebruiksvriendelijk en sluiten perfect aan in een modern en strak interieur.

Waarom een taatsdeur?

De taatsdeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten openzwaait. Deze binnendeur van staal en glas heeft een verticale as en geen kozijn. Dit maakt taatsdeuren minimalistisch. En hoewel het formaat van de taatsdeur misschien anders doet vermoeden, gaat het openen verrassend makkelijk.

 

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte