Stalen taatsdeur met glas – Nunspeet

Origineel scharnieren met een taatsdeur

Staal is op alle fronten een geweldige toevoeging voor een woning. Dat bewijst dit project van Staal in Interieur. De opening tussen woonkamer en hal is hier stijlvol afgesloten met de hulp van een taatsdeur. Kiezen voor veel glas betekent kiezen voor een doorgang met prachtig, open karakter. Dit type deur draait niet op een standaard wijze met scharnieren aan de kopse kant van een deur, zoals bij een normale deur het geval is. De scharnierpunten zitten bij een taatsdeur juist iets van de kant, aan de boven- en onderzijde van de deur. We monteren het onderste deel van het taatsscharnier direct op de vloer . Het bovenste gedeelte bevestigen we in het plafond of – in dit geval – op een stalen frame dat zich rond de deur bevindt. Ook het kozijn is door onze vakmensen gemaakt én geplaatst. Let bovendien op de stalen deurgreep, die naadloos overeenkomt met het frame!

Creëer licht en ruimte

Het gebruik van veel glas zorgt voor een lichte hal en een fraai doorkijkje van de ene ruimte naar de ander, zónder dat u last heeft van tocht of geluidsoverlast. Bij dergelijke grote raampartijen is het belangrijk om hoogwaardig veiligheidsglas (ook wel ‘letselveilig glas’ genaamd) te gebruiken. Wanneer iets of iemand tegen het glas valt, zal er mogelijk een sterretje of breuk te zien zijn, maar breekt het glas niet. Daarom is het verplicht voor ramen met een lage of geen borstwering. Bij dit project is gekozen voor gelaagd veiligheidsglas met de dikte 33.2. Dit betekent dat het gelaagde glas bestaat uit twee glasbladen van elk 3 mm dik. Zij worden bij elkaar gehouden door twee folielagen. Het totaalplaatje van dit stalen project is dus zowel veilig als schitterend om te zien.

 

Ps: ons zusterbedrijf Van Klompenburg maakte ophet erf van deze woning twee schitterende loop- en schuifpoorten. Bekijk ze hier!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest
18-6-2021

Staalinterieur is de perfecte keuze voor mooi design en professionele installatie

Hallo Tanja,
jawel, alles is naar wens verlopen en de vrouw des huizes is zeer te spreken over het resultaat ! Ze vindt het design super en ook de gekozen coating bevalt haar zeer.
Helemaal goed !
De heren die het geheel geplaatst hebben , verdienen ook een pluim. Zeer professioneel , discreet, netjes en het juiste gevoel voor humor. Dat laatste was aan mij wel besteed.

Met vriendelijke groet,
Freddy.

- Freddy, Epe
22-5-2021

Prettige en professionele begeleiding, vanaf eerste contact tot en met uiteindelijke installatie.

Staal en interieur heeft ons een kwalitatief een zeer mooi en strak product geleverd. Professionele informatievoorziening en betrouwbare afhandeling tezamen met een op de millimeter nauwkeurige installatie van deze prachtige deur verdient niets anders dan het cijfer 10.

- Gerben Swan, Odoorn

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte