Stalen taatsdeur FritsJurgens – Emst

Wat stalen taatsdeuren speciaal maakt ten opzichte van stalen schuifdeuren zijn de scharnier-punten die de deur laten draaien om een verticale as. Hierdoor kan de daarom naar twee kanten geopend worden. 

De stalen deuren van Staal in Interieur kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Onze stalen deuren zijn bereikbaar voor liefhebbers van een prachtig interieur. Stalen deuren zijn immers een eyecatcher in huis.

In Emst plaatsten we deze gave taatsdeuren. Staal past perfect in een modern interieur. De trend van zwart, staal en visgraat komt hier geweldig samen. De stalen deuren geven de woning een strak, chic en moderne uitstraling. Voor een unieker alternatief kunt u ook kiezen voor een stalen deur in messing of goud met bijvoorbeeld rookglas of panelen gevuld met leer of hout. Wij vervaardigen uw droomdeur!

Stalen deur zwart

De rustieke dubbele taatsdeuren die in deze woning zijn geplaatst zijn behandeld en daardoor onderhoudsvrij. Op verzoek van de klant hebben wij de deuren in RAL9005 laten poedercoaten. Als tegenhanger met het lichte interieur is de deur een absolute eyecatcher.

TIP: Voor een extra groots effect kiest u ervoor om een enkele deur of dubbele deuren uit te breiden met glazen panelen aan de weerszijden van het kozijn. Bij dit project is het wow-effect van de zijlichten te zien. Bekijk ook onderstaande afbeeldingen waar het licht vanaf de entree magisch naar binnen straalt.

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee. Ideeën opdoen? Bekijk voor inspiratie onze projecten!

FritsJurgens taatsdeurbeslag

FritsJurgens is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van scharnieren voor taatsdeuren. Het systeem is verborgen in de deur en biedt een ultieme deurervaring. Het FritsJurgens taatsdeurbeslag biedt absolute controle over de beweging van uw taatsdeur. Met een kleine aanraking opent en en sluit de deur. Aan de FritsJurgens uitvoering van het taatsscharnier hangt een prijskaartje. Gaat u voor ultiem gemak, extra elegantie en innovatie? Dan draagt een FritsJurgens bij aan uw luxueuze interieur!

 

Samen ontwerpen we dé eyecatcher in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat zijn taatsdeuren?

    Wat is een FritsJurgens system?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte