Stalen taatsdeur FritsJurgens – Emst

Wat stalen taatsdeuren speciaal maakt ten opzichte van stalen schuifdeuren zijn de scharnier-punten die de deur laten draaien om een verticale as. Hierdoor kan de daarom naar twee kanten geopend worden. 

De stalen deuren van Staal in Interieur kenmerken zich door hun perfecte afwerking. Onze stalen deuren zijn bereikbaar voor liefhebbers van een prachtig interieur. Stalen deuren zijn immers een eyecatcher in huis.

In Emst plaatsten we deze gave taatsdeuren. Staal past perfect in een modern interieur. De trend van zwart, staal en visgraat komt hier geweldig samen. De stalen deuren geven de woning een strak, chic en moderne uitstraling. Voor een unieker alternatief kunt u ook kiezen voor een stalen deur in messing of goud met bijvoorbeeld rookglas of panelen gevuld met leer of hout. Wij vervaardigen uw droomdeur!

Stalen deur zwart

De rustieke dubbele taatsdeuren die in deze woning zijn geplaatst zijn behandeld en daardoor onderhoudsvrij. Op verzoek van de klant hebben wij de deuren in RAL9005 laten poedercoaten. Als tegenhanger met het lichte interieur is de deur een absolute eyecatcher.

TIP: Voor een extra groots effect kiest u ervoor om een enkele deur of dubbele deuren uit te breiden met glazen panelen aan de weerszijden van het kozijn. Bij dit project is het wow-effect van de zijlichten te zien. Bekijk ook onderstaande afbeeldingen waar het licht vanaf de entree magisch naar binnen straalt.

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee. Ideeën opdoen? Bekijk voor inspiratie onze projecten!

FritsJurgens taatsdeurbeslag

FritsJurgens is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van scharnieren voor taatsdeuren. Het systeem is verborgen in de deur en biedt een ultieme deurervaring. Het FritsJurgens taatsdeurbeslag biedt absolute controle over de beweging van uw taatsdeur. Met een kleine aanraking opent en en sluit de deur. Aan de FritsJurgens uitvoering van het taatsscharnier hangt een prijskaartje. Gaat u voor ultiem gemak, extra elegantie en innovatie? Dan draagt een FritsJurgens bij aan uw luxueuze interieur!

 

Samen ontwerpen we dé eyecatcher in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat zijn taatsdeuren?

    Wat is een FritsJurgens system?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte