Stalen taatsdeuren – Dronten

Wat stalen taatsdeuren speciaal maakt ten opzichte van stalen schuifdeuren zijn de scharnier-punten die de deur laten draaien om een verticale as. Hierdoor kan de daarom naar twee kanten geopend worden. 

De rustieke dubbele taatsdeuren die we in deze woning in Dronten plaatsten geven een moderne uitstraling. Door de oppervlaktebehandeling zijn de deuren onderhoudsvrij. Op verzoek van de klant hebben wij de deuren in RAL9005 laten poedercoaten. Als tegenhanger met het lichte interieur is de deur een absolute eyecatcher.

Een taatsdeur op maat

Stalen binnendeuren zijn zeer geschikt voor in uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Ondanks de afscheiding, creëren de glazen panelen een doorkijk naar de volgende ruimte. Hierdoor blijven verschillende verblijven aan elkaar verbonden.

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee.

Ideeën opdoen? Bekijk voor inspiratie onze projecten!

Stalen trapleuning in huis

Om de stalen items op meerder plaatsen in het huis terug te laten komen, zijn stalen trapleuningen ontworpen, vervaardigd en geplaatst. De trapleuning is ook 2-laags gepoedercoat in RAL9005 textuur.

Stalen trapleuning vierkant

De prachtige slanke stalen trapleuning met afgelaste uiteinden staat fantastisch in deze woning. Al onze stalen vierkante trapleuningen worden op maat gemaakt en zijn in verschillende lengtematen leverbaar. Liever een ronde trapleuning? Ook dit is uiteraard mogelijk!

 

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte