Stalen taatsdeuren – Dronten

Wat stalen taatsdeuren speciaal maakt ten opzichte van stalen schuifdeuren zijn de scharnier-punten die de deur laten draaien om een verticale as. Hierdoor kan de daarom naar twee kanten geopend worden. 

De rustieke dubbele taatsdeuren die we in deze woning in Dronten plaatsten geven een moderne uitstraling. Door de oppervlaktebehandeling zijn de deuren onderhoudsvrij. Op verzoek van de klant hebben wij de deuren in RAL9005 laten poedercoaten. Als tegenhanger met het lichte interieur is de deur een absolute eyecatcher.

Een taatsdeur op maat

Stalen binnendeuren zijn zeer geschikt voor in uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Ondanks de afscheiding, creëren de glazen panelen een doorkijk naar de volgende ruimte. Hierdoor blijven verschillende verblijven aan elkaar verbonden.

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee.

Ideeën opdoen? Bekijk voor inspiratie onze projecten!

Stalen trapleuning in huis

Om de stalen items op meerder plaatsen in het huis terug te laten komen, zijn stalen trapleuningen ontworpen, vervaardigd en geplaatst. De trapleuning is ook 2-laags gepoedercoat in RAL9005 textuur.

Stalen trapleuning vierkant

De prachtige slanke stalen trapleuning met afgelaste uiteinden staat fantastisch in deze woning. Al onze stalen vierkante trapleuningen worden op maat gemaakt en zijn in verschillende lengtematen leverbaar. Liever een ronde trapleuning? Ook dit is uiteraard mogelijk!

 

Verfijnde lastechniek: altijd twee dezelfde aanzichten

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte