Stalen taatsdeur met stalen balustrade – Nieuwleusen

Exclusief; dat zijn al onze deuren, want wij maken uw stalen droomdeur geheel voor u op maat. De uniciteit en authenticiteit van uw deur staan hoog bij ons in het vaandel. Er is echter een onderscheid tussen exclusief en exclusief, want dit project is van ongekende klasse. Het eindresultaat is alle verwachtingen te boven gegaan! ..bewonder en laat u inspireren!

Stalen taatsdeur met toog

Onze expertise is regelmatig hetgeen waar onze klanten naar op zoek zijn: uniek maatwerk. Bij dit project is een stalen taatsdeur met stalen ornamenten ontworpen. De stalen entree bestaat uit dubbele stalen taatsdeuren met een bovenlicht. In het bovenlicht is een stalen toog verwerkt. De ornamenten in de deuren geven een exclusieve uitstraling aan de woning.

Offerte aanvragen

Stalen taatsdeur met sierornament

Uw entree naar een hoger level tillen? Stalen taatsdeuren zijn een uitstekende oplossing voor het scheiden van twee ruimtes en bovendien een ware eyecatcher in uw interieur. In het bijzonder als het gaat om deze taatsdeur die gevuld is met sierornamenten en glas. De stalen constructies zijn gepoedercoat om hiermede een kwalitatiever, duurzamer en mooier eindresultaat te creëren. De oppervlaktebehandeling is in de kleur RAL 9005 textuur uitgevoerd.

Wilt u ook een ornament door ons laten ontwerpen? Dit is zeker mogelijk! Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp door ons laten verwerken in een stalen deur. Staal in Interieur kenmerkt zich door het maatwerk. Hierdoor stellen wij al onze deuren geheel op maat samen met onze klanten. Wilt u een unieke vlakverdeling, een bepaalde coating, glassoort of handgreep? Wij realiseren uw stalen droomwens.

Exclusieve stalen balustrade met glas

Om het geheel in dit prachtige interieur af te maken is een stalen balustrade in dezelfde stijl als de taatsdeur vervaardigd. Een balustrade is er voornamelijk voor de veiligheid. Maar veiligheid en een unieke stijl kan prachtig gecombineerd worden. Met een stalen balustrade op maat, houdt u uw interieur, dakterras of balkon strak en stijlvol. Wij maken stalen balustrades in onze werkplaats in Elburg. Mogen wij u ook adviseren?

Adviesgesprek aanvragen

Samen ontwerpen we dé eyecatcher in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen roomdivider – Assen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte