Stalen taatsdeur met stalen balustrade – Nieuwleusen

Exclusief; dat zijn al onze deuren, want wij maken uw stalen droomdeur geheel voor u op maat. De uniciteit en authenticiteit van uw deur staan hoog bij ons in het vaandel. Er is echter een onderscheid tussen exclusief en exclusief, want dit project is van ongekende klasse. Het eindresultaat is alle verwachtingen te boven gegaan! ..bewonder en laat u inspireren!

Stalen taatsdeur met toog

Onze expertise is regelmatig hetgeen waar onze klanten naar op zoek zijn: uniek maatwerk. Bij dit project is een stalen taatsdeur met stalen ornamenten ontworpen. De stalen entree bestaat uit dubbele stalen taatsdeuren met een bovenlicht. In het bovenlicht is een stalen toog verwerkt. De ornamenten in de deuren geven een exclusieve uitstraling aan de woning.

Offerte aanvragen

Stalen taatsdeur met sierornament

Uw entree naar een hoger level tillen? Stalen taatsdeuren zijn een uitstekende oplossing voor het scheiden van twee ruimtes en bovendien een ware eyecatcher in uw interieur. In het bijzonder als het gaat om deze taatsdeur die gevuld is met sierornamenten en glas. De stalen constructies zijn gepoedercoat om hiermede een kwalitatiever, duurzamer en mooier eindresultaat te creëren. De oppervlaktebehandeling is in de kleur RAL 9005 textuur uitgevoerd.

Wilt u ook een ornament door ons laten ontwerpen? Dit is zeker mogelijk! Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp door ons laten verwerken in een stalen deur. Staal in Interieur kenmerkt zich door het maatwerk. Hierdoor stellen wij al onze deuren geheel op maat samen met onze klanten. Wilt u een unieke vlakverdeling, een bepaalde coating, glassoort of handgreep? Wij realiseren uw stalen droomwens.

Exclusieve stalen balustrade met glas

Om het geheel in dit prachtige interieur af te maken is een stalen balustrade in dezelfde stijl als de taatsdeur vervaardigd. Een balustrade is er voornamelijk voor de veiligheid. Maar veiligheid en een unieke stijl kan prachtig gecombineerd worden. Met een stalen balustrade op maat, houdt u uw interieur, dakterras of balkon strak en stijlvol. Wij maken stalen balustrades in onze werkplaats in Elburg. Mogen wij u ook adviseren?

Adviesgesprek aanvragen

Samen ontwerpen we dé eyecatcher in uw interieur

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen roomdivider – Assen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte