Stalen schuifdeuren – Wapenveld

Steeds vaker kiezen mensen voor stalen schuifdeuren met glas in de woonkamer. Een wand met glazen schuifdeuren is ideaal om de woonkamer in tweeën te delen, terwijl het optisch toch één grote ruimte blijft. Zo creëert u bijvoorbeeld een afgescheiden deel waar u kunt genieten van een maaltijd en een aparte ruimte met het zitgedeelte.

Stalen scheidingswand en suite

De trend van scheidingswanden is terug van weggeweest. Met glazen wanden creëren we een traditionele kamer ‘en suite’.  Het heeft iets knus, maar is eigenlijk ook erg praktisch. U kunt bijvoorbeeld ruimtes met verschillende temperaturen of ambiances creëren.

Stalen schuifwand toepassing

Voor onze klant uit Wapenveld hebben wij een stalen schuifwand ontworpen, geproduceerd en geplaatst. De wand bestaat uit twee vaste panelen en twee panelen welke langs de vaste panelen schuiven. De lange kokerhandgrepen maken het plaatje compleet.

Zwarte stalen wanden geven een moderne uitstraling aan uw woning of kantoor.

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte