Stalen schuifdeuren voor serre, tuinkamer of eethoek

Stalen schuifdeuren voor serre, tuinkamer of eethoek

Een stalen schuifdeur is subtiel en stoer tegelijk. Het staal heeft een industrieel karakter, maar dankzij de grote glaspartij gaat het materiaal ook volledig op in zijn omgeving. Bij dit project in Elburg monteerden we een stalen schuifdeur tussen de keuken en de zitkamer. De heerlijke lichtinval blijft behouden, terwijl er meer privacy en geluidswering is wanneer de schuifdeuren gesloten zijn. Een ideale oplossing wanneer u de geluiden uit de keuken even weg wilt filteren.

De dubbele schuifdeuren in dit project wordt omlijst door schitterende, grote zijlichten. Zij zijn eveneens gemaakt van staal en glas, waardoor ze een majestueuze wand vormen De schuifdeurgreep is gemaakt van hoeklijn met een dun profiel, zodat deze een ultra slank design heeft. Het geheel verhoogt het gevoel van knusheid en sfeer. De kamer wordt namelijk onderverdeeld in kleinere, afsluitbare ruimtes. Koud staal draagt dus wel degelijk bij aan een warm interieur!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte