Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

In een woning, gelegen in karakteristiek Harderwijk, hebben we dubbele schuifdeuren en een enkele taatsdeur geplaatst. Deze moderne woning laat schitterend zien dat stalen deuren perfect te combineren zijn met neutrale en grijze kleuren en elementen. Zowel bij de entree als bij de scheiding tussen de woonkamer en eetkamer wordt u hartelijk welkom geheten door twee stalen wanden.

Lichtinval stalen deuren

In het huis zijn strakke zichtlijnen aanwezig. Onze stalen deuren versterken daarin het natuurlijke licht en dragen bij aan het open karakter van de woning. Verder dragen de stalen deuren ook bij aan het ruimtelijk effect van het interieur vanwege hun transparantie. Mede hierdoor is er rust en ruimte ontstaan in de woning.

Ontwerp uw eigen stalen deur

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. U kunt meepraten over het type glas, de hoeveelheid vlakverdelingen, de RAL-kleur, het type stalen deur en het design van de handgreep! Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee.

Prijs berekenen

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte