Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

In een woning, gelegen in karakteristiek Harderwijk, hebben we dubbele schuifdeuren en een enkele taatsdeur geplaatst. Deze moderne woning laat schitterend zien dat stalen deuren perfect te combineren zijn met neutrale en grijze kleuren en elementen. Zowel bij de entree als bij de scheiding tussen de woonkamer en eetkamer wordt u hartelijk welkom geheten door twee stalen wanden.

Lichtinval stalen deuren

In het huis zijn strakke zichtlijnen aanwezig. Onze stalen deuren versterken daarin het natuurlijke licht en dragen bij aan het open karakter van de woning. Verder dragen de stalen deuren ook bij aan het ruimtelijk effect van het interieur vanwege hun transparantie. Mede hierdoor is er rust en ruimte ontstaan in de woning.

Ontwerp uw eigen stalen deur

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. U kunt meepraten over het type glas, de hoeveelheid vlakverdelingen, de RAL-kleur, het type stalen deur en het design van de handgreep! Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee.

Prijs berekenen

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte