Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

In een woning, gelegen in karakteristiek Harderwijk, hebben we dubbele schuifdeuren en een enkele taatsdeur geplaatst. Deze moderne woning laat schitterend zien dat stalen deuren perfect te combineren zijn met neutrale en grijze kleuren en elementen. Zowel bij de entree als bij de scheiding tussen de woonkamer en eetkamer wordt u hartelijk welkom geheten door twee stalen wanden.

Lichtinval stalen deuren

In het huis zijn strakke zichtlijnen aanwezig. Onze stalen deuren versterken daarin het natuurlijke licht en dragen bij aan het open karakter van de woning. Verder dragen de stalen deuren ook bij aan het ruimtelijk effect van het interieur vanwege hun transparantie. Mede hierdoor is er rust en ruimte ontstaan in de woning.

Ontwerp uw eigen stalen deur

Uw droomdeur kunt u volledig zelf samenstellen in onze configurator. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, omdat wij maatwerk leveren. U kunt meepraten over het type glas, de hoeveelheid vlakverdelingen, de RAL-kleur, het type stalen deur en het design van de handgreep! Neem contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met u mee.

Prijs berekenen

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte