Stalen schuifdeuren met zijlichten – Kampen

Stalen schuifdeuren met zijlichten – Kampen

Deze prachtige stalen schuifdeuren maken een natuurlijke scheiding tussen de woon- en eetkamer. Bij het ontwerpen (samenstellen) van de stalen schuifdeuren is gekozen voor een asymmetrische vlakverdeling voor een speels effect. De stalen schuifdeuren geven karakter aan deze lichte woning.

 

Aan de ene zijde van de schuifdeur is gekozen voor ‘kommetjes’ als handvaten.
Kommetjes worden verwerkt in het kader van de deur, minimaal zichtbaar wat een strakke look creëert.  Aan de andere zijde van de stalen schuifdeuren is gekozen voor een hoeklijn handvat.
Op deze wijze kunnen de deuren volledig achter het zijlicht worden weggeschoven.

 

Zowel bij het open- als dichtschuiven van de schuifdeuren is een soft close systeem toegepast.

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte