Stalen schuifdeuren in Scandinavisch interieur – Kampen

Stalen binnendeuren met glas zijn stijlvolle deuren waarvan het ontwerp niet nieuw is, maar de toepassing in interieurs van huizen wél. Kiest u voor stalen deuren van Staal in Interieur dan kiest u voor exclusief vakwerk dat u niet elders tegenkomt. Onze blikvangers zijn strak, robuust of juist rank en subtiel.

Scandinavisch interieur met stalen deuren

Project Kampen betreft stalen schuifdeuren in een Scandinavisch interieur. De zwarte stalen schuifdeuren met zijlichten steken af tegen de lichte tinten van de muren en de rieten en houtkleurige meubelstukken en accessoires. Het geheel zorgt voor een licht-donkercontrast.

De kracht van Scandinavisch design ligt in de eenvoudige, functionele en warme decoratieve stijl, waarin wittinten, neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten de hoofdrollen spelen. Eenvoudige lijnen worden met een strakke en frisse look gecombineerd tot een gezellig en licht interieur. De stalen schuifwand in deze woning breekt enerzijds de lichte kleuren, maar behoudt dankzij de grote glaspanelen de lichtinval in beide ruimtes.

Stalen schuifwand toepassing

Voor onze klant uit Kampen hebben wij een stalen schuifwand ontworpen, geproduceerd en geplaatst. De wand bestaat uit twee vaste panelen en twee panelen welke langs de vaste panelen schuiven. De vlakke, hoekige kokerhandgrepen geven een modern effect. Aan de andere zijde van de wand is gebruik gemaakt van komgrepen.

Zwarte meubelstukken: trendy en stoer

Industriële elementen toevoegen aan je interieur? Stalen deuren geven een stoer effect. Om de zwarte accenten door te trekken in uw interieur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte kraan zoals in deze woning. Ook een houten tafel met stalen poten is uiterst geschikt voor een industriële look. Wij denken graag met u mee voor de beste stalen oplossing in uw woning.

Offerte aanvragen

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte