Stalen schuifdeur en taatsdeur brons – Nieuwleusen

Organische vormen zijn razend populair. Anno 2023 zien we de curvy vormen meer dan ooit. Na de strakke, kleurloze interieurfase is er een behoefte ontstaan naar warmte en comfort. Natuurlijke materialen zoals hout mogen niet ontbreken en beige en brons tinten zorgen voor rust en sfeer.

Bronzen binnendeuren

In een sfeervolle woning in Nieuwleusen heeft Staal in Interieur een stalen deuren gerealiseerd. De roedes in de deuren zijn rank en zorgen voor een minimalistische uitstraling en optimale lichtinval en connectie met andere ruimtes. De handgrepen zijn gemaakt van smalle kokers. De stalen schuif– en taatsdeuren zijn gepoedercoat in de kleur brons metallic AE 2010 8000 420. Deze bronskleur mengt perfect in het interieur.

Laat u inspireren door dit project!

Offerte aanvragen

Stalen taatsdeur brons

Een enkele stalen taatsdeur is een uitstekende oplossing voor het scheiden van twee ruimtes. Waar een scharnierdeur uitsluitend één kant opendraait, kan een taatsdeur beide kanten opdraaien. Extra gemak wordt hierbij geboden als beide looprichtingen intensief worden gebruikt. De scharnieren welke in het plafond en in de vloer zijn bevestigd , zijn de populaire en welbekende taatsdeurscharnieren met soft close. Deze toepassing zorgt voor een ultiem soepele en geluidsloze opening en sluiting van de deur.

In deze woning is een taatsdeur geheel op maat gemaakt. De deur scheidt op natuurlijke wijze de hal van de living. De handgreep is vervaardigd uit dunne kokers 20×20 mm. De deur is verdeeld in een ongelijke vlakverdeling van 3 panelen.

Staal in Interieur kenmerkt zich door het maatwerk. Hierdoor stellen wij al onze deuren geheel op maat samen met onze klanten. Wilt u een unieke vlakverdeling, een bepaalde coating, glassoort of handgreep? Wij realiseren uw stalen droomwens.

Stalen schuifdeur brons

De stalen wand die de living separeert van het kookgedeelte is in dezelfde stijl als de taatsdeur uitgevoerd. Dezelfde kleur, kokerdiktes, vlakverdeling en coating is gebruikt. Beide deuren zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas 33.2.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van stalen deuren bij u thuis? Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen spoedig contact met u op.

Prijs bronzen binnendeuren

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Bronzen taatsdeuren – Apeldoorn

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Messing stalen deuren – Amsterdam

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen roomdivider – Assen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte