Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

Chocolaterie de Swaen in Kampen heet u van harte welkom in de smaakvolle wereld van bonbons en chocolade.

De stalen deur openen bij chocolaterie de Swaen is als het openzetten van al uw zintuigen. Zie met eigen ogen hoe de ambachtelijke bonbons met veel passie worden gemaakt. Het is dé ervaring die bij het proeven van een bonbon een extra dimensie geeft aan uw smaakbeleving.

Lees hier het verhaal van eigenaren Roel en Sylvia over hun keuze voor een stalen schuifwand bij Staal in Interieur.

Offerte aanvragen

Stalen binnendeuren in uw winkel

De eigenaren van chocolaterie de Swaen zijn Roel en Sylvia van Gelder. Het vakmanschap zit er bij Roel van Gelder al vele jaren in. Roel is trots op zijn chocoladeproducten die ambachtelijk en met passie worden vervaardigd. Chocolaterie de Swaen is gevestigd in een authentiek en karakteristiek pand aan de Oudestraat in Kampen.

Om sfeer en beleving volledig door te trekken, wensten Roel en Sylvia een stalen schuifwand tussen het werk- en winkelgedeelte van de chocolaterie. In het werkgedeelte worden de bonbons met veel passie door ambachtslieden gemaakt. In het winkelgedeelte worden de bonbons en chocolade op fraaie wijze gepresenteerd aan de klanten.

Na een leuke kennismaking en wederzijds vertrouwen heeft onze adviseur Tanja samen met Roel en Sylvia een ontwerp gemaakt voor een stijlvolle en praktische schuifdeur. De stalen wand geeft een open karakter aan de winkel. De ruimtes zijn afgescheiden, maar door de grote glaspanelen is er een doorkijk en ontstaat er verbinding. Een schuifdeur is in deze situatie uiterst geschikt, omdat de deuren eenvoudig geopend kunnen worden. Zo kunnen de chocolatiers gemakkelijk de vers gemaakt bonbons naar de winkel brengen.

Advies en prijs stalen schuifwand voor in een winkel

Is een stalen schuifwand ook een goede aanvulling op uw winkel of bedrijfspand en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, zodat u samen met onze adviseur de perfecte scheidingswand kunt samenstellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via onderstaande button.

Prijs aanvragen

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Stalen hal – Groningen

  Stalen hal – Groningen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte