Stalen scharnierdeur met zijlichten – Purmerend

Stalen binnendeuren

De stalen scharnierdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een prachtige toevoeging is op uw interieur. Voor een extra groots effect kunt u ook kiezen voor zijlichten. Een stalen scharnierdeur is net zo praktisch als de andere modellen, geschikt voor elke ruimte en passend in alle denkbare interieurstijlen. En maatwerk!

Voor onze klant uit Purmerend realiseerden wij deze gave stalen scharnierdeur. De glazen panelen aan beide zijden van de deur geven extra lichtinval en een nog grootser effect.

De scharnierdeur geeft vanuit de entree een ruimtelijke doorkijk naar de keuken. De deur is perfect op maat gemaakt voor deze sparing.

Wat kost een stalen scharnierdeur?

De prijs van een stalen scharnierdeur hangt af van bijvoorbeeld; de afmetingen, coating, type glas, vlakverdeling en nog veel meer. U kunt via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Komt u liever eerst bij ons kijken en wenst u gratis advies? Neem contact met ons op!

Stalen deuren in verschillende kleuren

De uitstraling van taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren is licht, luxe en ruimte! Hiermee creëert u geweldige lichtinval in uw woning. Met glazen binnenwanden ontstaat er verbinding tussen verschillende ruimtes. Liever matglas, rookglas of melkglas in uw deur? Ook dit is mogelijk! De deuren kunnen geleverd worden in iedere RAL kleur. Hierdoor is het nog makkelijker aan te passen op eenieders smaak en style.

Vlakverdeling in stalen deuren

Onze stalen deuren worden op maat gemaakt naar uw wens. De vlakverdelingen kiest u zelf. Doordat staal een sterk materiaal is, kunnen grote glaspartijen in uw deuren worden waargemaakt.

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte