Stalen scharnieurdeur – Elburg

Zwarte stalen scharnierdeur – Elburg

Voordelen stalen scharnierdeur

Het grote voordeel van een stalen scharnierdeur is de aanwezigheid van een kozijn. Hierdoor sluit de stalen binnendeur beter ten opzichte van bijvoorbeeld een taatsdeur. Op het kozijn zit een tochtstrip welke zorgt dat de deur tochtvrij sluit op het kozijn. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over tocht of het verliezen van warmte in uw woning.

Tevens maakt een scharnierdeur gebruik van een loopslot of rolloopslot. De stalen deur sluit hierdoor stevig en zal niet vanzelf openen. Veelal worden stalen deuren gebruikt in openingen of doorgangen die veel worden gebruikt. Vraag ons naar de beste uitkomst voor uw binnendeur.

Waarom een stalen binnendeur?

De uitstraling van taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren is licht, luxe en ruimte! Hiermee creƫert u geweldige lichtinval in uw woning. Met glazen binnenwanden ontstaat er verbinding tussen verschillende ruimtes. Liever matglas, rookglas of melkglas in uw deur? Ook dit is mogelijk!

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte