Stalen roomdivider – Assen

Een stalen wand met glas tussen twee verschillende ruimtes heeft tal van voordelen. Optisch vergroot het de ruimte en het vergroot de sfeer. Eén grote ruimte kan op fraaie wijze gesplitst worden, waardoor er twee sfeervolle ruimtes ontstaan. Dankzij de glazen panelen blijft de verbinding bestaan. In een smaakvolle en moderne woning in Assen plaatsten we deze glazen roomdividers:

➤ Stalen schuifdeur met zijlichten
➤ Enkele stalen scharnierdeur met zijlicht

Offerte aanvragen

Stijlvolle roomdivider staal op maat 

Onze klant in Assen woont in een prachtige, moderne en lichte woning in Assen. De lichte teinten, de verschillende houten meubels en de stalen kast zorgen voor een prachtig industrieel interieur. Om nog meer karakter te geven aan het huis is een stalen schuifwand vervaardigd. De roomdividers bestaat uit twee vaste panelen, zijlichten, en twee verschuifbare panelen. De wand scheidt de woonkamer van de keuken en geeft sfeer aan de ruimtes. Dankzij de grote glaspartijen hebben beide ruimtes veel lichtinval.

Daarnaast is een een stalen scharnierdeur met zijlicht geplaatst tussen de hal en de eetkamer. Een scheidingswand tussen deze ruimtes is zeer populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een stalen scharnierdeur is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten. Het geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat de woning het ruimtelijke karakter behoudt.

Staal in Interieur ontwerpt, maakt en plaatst glazen roomdividers op maat. Afhankelijk van uw situatie en wensen adviseren wij u over de meest duurzame en mooie oplossing. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een passende prijs!

Zwarte roomdivider

Zwart in het interieur is en blijft ook in 2023 zeer populair. Met een zwarte stalen deur of wand krijgt uw huis een waardige upgrade. RAL 9005 (zwart) doet het goed bij een licht interieur. Kleur geven aan uw interieur? Accentkleuren zoals oranje, rood, blauw, groen en geel doen het goed in een zwart-wit interieur. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de deuren een kleur te geven. Kleuren zoals brons, goud en messing zijn erg populair. Uiteraard kunt u ook een andere RAL kleur kiezen.

Omdat Staal in Interieur alle deuren op maat maakt, kunnen wij ook uw stalen woonwens realiseren. Er zijn tal aan mogelijkheden als het gaat om het samenstellen van uw stalen wand. Denk hierbij aan:

➛ Diktes van het staal: rank (smal) of breder en robuuster
➛ Alle RAL kleuren voor de kleur van de coating
➛ Glassoorten: melkglas, rookglas, bronsglas, spiegelglas
➛ Vlakverdelingen: álle vormen kunnen worden verwerkt
➛ Exclusieve panelen van hout, staal of leer

Prijs stalen roomdivider

Is een stalen roomdivider ook een goede aanvulling op uw woning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, zodat u samen met onze adviseur het perfecte tochtportaal kunt samenstellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via onderstaande button.

De reis van ruw materiaal, staal komt tot leven

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Tanja helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Waarom een roomdivider?

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Stalen hal – Groningen

  Stalen hal – Groningen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte