Project Weber Woonwereld, Elburg

Stalen kantoorwanden

Is uw bedrijf gevestigd in een ruim pand met veel vloeroppervlakte? Dan is het geweldig als u deze ten volle kunt benutten. Het kan echter lastig zijn om hier een goede manier voor te vinden. Laat u daarom inspireren door het nieuwe pand van Weber Woonwereld in Elburg. Een enorme vloer die met de hulp van stalen wanden en stalen deuren opgedeeld wordt in overzichtelijke ruimtes. Door gebruik te maken van glaswanden en staal, creëert u enerzijds privacy en praktische werkplekken, terwijl het open karakter van de ruimte door het vele glas intact blijft. Een combinatie van (woon)wereldformaat!

De lange wand in de kantoorruimte van Weber is uitgevoerd met harmonicadeuren. Het grote voordeel van deze stalen schuifdeuren is dat het geheel desgewenst volledig opengezet kan worden met speciale rails. Dan ontstaat een geweldig grote ruimte, omdat de volledige vloer één geheel wordt. Zo is er voortdurend de mogelijkheid om te spelen met de sfeer in het pand: van imposante ruimte voor netwerkborrels tot knusse kantoren en vergaderzalen. De deuren zijn bovendien uitgevoerd met een kaartlezer. Deze draagt zorg voor praktische toegangscontrole. Is een medewerker niet bevoegd? Dan komt diegene de bewuste ruimte niet in. Bovendien houdt de kaartlezer een logboek bij, zodat u als eigenaar altijd terug kunt kijken wie waar geweest is.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

3-5-2022

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn.
Zijn heel tevreden met het eindresultaat

- Sjirk Hoekstra, Drogeham
28-4-2022

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben.

Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd.

Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk!

Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

- Wout, Harderwijk
20-4-2022

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!!

Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

- Fam. Nijhof, Arnhem
16-4-2022

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

- Henriette , Nunspeet

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte