Project Weber Woonwereld, Elburg

Stalen kantoorwanden

Is uw bedrijf gevestigd in een ruim pand met veel vloeroppervlakte? Dan is het geweldig als u deze ten volle kunt benutten. Het kan echter lastig zijn om hier een goede manier voor te vinden. Laat u daarom inspireren door het nieuwe pand van Weber Woonwereld in Elburg. Een enorme vloer die met de hulp van stalen wanden en stalen deuren opgedeeld wordt in overzichtelijke ruimtes. Door gebruik te maken van glaswanden en staal, creëert u enerzijds privacy en praktische werkplekken, terwijl het open karakter van de ruimte door het vele glas intact blijft. Een combinatie van (woon)wereldformaat!

De lange wand in de kantoorruimte van Weber is uitgevoerd met harmonicadeuren. Het grote voordeel van deze stalen schuifdeuren is dat het geheel desgewenst volledig opengezet kan worden met speciale rails. Dan ontstaat een geweldig grote ruimte, omdat de volledige vloer één geheel wordt. Zo is er voortdurend de mogelijkheid om te spelen met de sfeer in het pand: van imposante ruimte voor netwerkborrels tot knusse kantoren en vergaderzalen. De deuren zijn bovendien uitgevoerd met een kaartlezer. Deze draagt zorg voor praktische toegangscontrole. Is een medewerker niet bevoegd? Dan komt diegene de bewuste ruimte niet in. Bovendien houdt de kaartlezer een logboek bij, zodat u als eigenaar altijd terug kunt kijken wie waar geweest is.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-9-2021

Prachtige deuren, een gave aanvulling op ons mooie huis

Goede service met een gaaf resultaat.

- Mirjam, Kampen
1-9-2021

Super!

Meedenkend, snelle reactie veel mogelijkheden kortom goede service! Heel blij met onze stalen deur en armleuning.

- Miranda, Nunspeet
16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte