Project Weber Woonwereld, Elburg

Stalen kantoorwanden

Is uw bedrijf gevestigd in een ruim pand met veel vloeroppervlakte? Dan is het geweldig als u deze ten volle kunt benutten. Het kan echter lastig zijn om hier een goede manier voor te vinden. Laat u daarom inspireren door het nieuwe pand van Weber Woonwereld in Elburg. Een enorme vloer die met de hulp van stalen wanden en stalen deuren opgedeeld wordt in overzichtelijke ruimtes. Door gebruik te maken van glaswanden en staal, creëert u enerzijds privacy en praktische werkplekken, terwijl het open karakter van de ruimte door het vele glas intact blijft. Een combinatie van (woon)wereldformaat!

De lange wand in de kantoorruimte van Weber is uitgevoerd met harmonicadeuren. Het grote voordeel van deze stalen schuifdeuren is dat het geheel desgewenst volledig opengezet kan worden met speciale rails. Dan ontstaat een geweldig grote ruimte, omdat de volledige vloer één geheel wordt. Zo is er voortdurend de mogelijkheid om te spelen met de sfeer in het pand: van imposante ruimte voor netwerkborrels tot knusse kantoren en vergaderzalen. De deuren zijn bovendien uitgevoerd met een kaartlezer. Deze draagt zorg voor praktische toegangscontrole. Is een medewerker niet bevoegd? Dan komt diegene de bewuste ruimte niet in. Bovendien houdt de kaartlezer een logboek bij, zodat u als eigenaar altijd terug kunt kijken wie waar geweest is.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte