Project Weber Woonwereld, Elburg

Stalen kantoorwanden

Is uw bedrijf gevestigd in een ruim pand met veel vloeroppervlakte? Dan is het geweldig als u deze ten volle kunt benutten. Het kan echter lastig zijn om hier een goede manier voor te vinden. Laat u daarom inspireren door het nieuwe pand van Weber Woonwereld in Elburg. Een enorme vloer die met de hulp van stalen wanden en stalen deuren opgedeeld wordt in overzichtelijke ruimtes. Door gebruik te maken van glaswanden en staal, creëert u enerzijds privacy en praktische werkplekken, terwijl het open karakter van de ruimte door het vele glas intact blijft. Een combinatie van (woon)wereldformaat!

De lange wand in de kantoorruimte van Weber is uitgevoerd met harmonicadeuren. Het grote voordeel van deze stalen schuifdeuren is dat het geheel desgewenst volledig opengezet kan worden met speciale rails. Dan ontstaat een geweldig grote ruimte, omdat de volledige vloer één geheel wordt. Zo is er voortdurend de mogelijkheid om te spelen met de sfeer in het pand: van imposante ruimte voor netwerkborrels tot knusse kantoren en vergaderzalen. De deuren zijn bovendien uitgevoerd met een kaartlezer. Deze draagt zorg voor praktische toegangscontrole. Is een medewerker niet bevoegd? Dan komt diegene de bewuste ruimte niet in. Bovendien houdt de kaartlezer een logboek bij, zodat u als eigenaar altijd terug kunt kijken wie waar geweest is.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte