Project Weber Woonwereld, Elburg

Stalen kantoorwanden

Is uw bedrijf gevestigd in een ruim pand met veel vloeroppervlakte? Dan is het geweldig als u deze ten volle kunt benutten. Het kan echter lastig zijn om hier een goede manier voor te vinden. Laat u daarom inspireren door het nieuwe pand van Weber Woonwereld in Elburg. Een enorme vloer die met de hulp van stalen wanden en stalen deuren opgedeeld wordt in overzichtelijke ruimtes. Door gebruik te maken van glaswanden en staal, creëert u enerzijds privacy en praktische werkplekken, terwijl het open karakter van de ruimte door het vele glas intact blijft. Een combinatie van (woon)wereldformaat!

De lange wand in de kantoorruimte van Weber is uitgevoerd met harmonicadeuren. Het grote voordeel van deze stalen schuifdeuren is dat het geheel desgewenst volledig opengezet kan worden met speciale rails. Dan ontstaat een geweldig grote ruimte, omdat de volledige vloer één geheel wordt. Zo is er voortdurend de mogelijkheid om te spelen met de sfeer in het pand: van imposante ruimte voor netwerkborrels tot knusse kantoren en vergaderzalen. De deuren zijn bovendien uitgevoerd met een kaartlezer. Deze draagt zorg voor praktische toegangscontrole. Is een medewerker niet bevoegd? Dan komt diegene de bewuste ruimte niet in. Bovendien houdt de kaartlezer een logboek bij, zodat u als eigenaar altijd terug kunt kijken wie waar geweest is.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte