Stalen hal – Groningen

Stalen hal – Groningen

Een hal is zowel een fraaie als een praktische oplossing in huis. De ruimte zorgt voor een handige plek om jassen en schoenen op te bergen én het zorgt ervoor dat uw visite niet meteen in het midden van de woonkamer staat. Een andere belangrijke functie van de hal, is het tegenhouden van tocht en kou die naar binnen stroomt als de buitendeur geopend is. Zeker in de winter is deze koude luchtstroom direct voelbaar en het is zonde als de temperatuur in de woonkamer daardoor een graad zou zakken. Naast een handige opbergplek uit het zicht, is de hal dus een duurzaam onderdeel in huis om de instroom van koude lucht te beperken.

Zeker in kleine woningen of appartementen kan de massieve uitstraling van een hal (met dichte muren en deuren) een grote impact hebben op het interieur. Het verkleint de ruimte aanzienlijk en staat een open karakter in de weg. De oplossing is een schitterende, stalen hal die het nuttige met het aangename verenigt. Bij dit project in Groningen plaatsten we stalen wanden en een stalen deur. Deze houden de tocht en kou van buiten tegen, maar geven u wel een ruimtelijk doorkijkje naar de gang. Optisch gezien lijkt de hal dus gewoon bij de woonruimte te horen, omdat de ruimte niet geblokkeerd wordt door muren. Een ijzersterke oplossing voor zowel industriële als tijdloze interieurs.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte