Stalen hal – Groningen

Stalen hal – Groningen

Een hal is zowel een fraaie als een praktische oplossing in huis. De ruimte zorgt voor een handige plek om jassen en schoenen op te bergen én het zorgt ervoor dat uw visite niet meteen in het midden van de woonkamer staat. Een andere belangrijke functie van de hal, is het tegenhouden van tocht en kou die naar binnen stroomt als de buitendeur geopend is. Zeker in de winter is deze koude luchtstroom direct voelbaar en het is zonde als de temperatuur in de woonkamer daardoor een graad zou zakken. Naast een handige opbergplek uit het zicht, is de hal dus een duurzaam onderdeel in huis om de instroom van koude lucht te beperken.

Zeker in kleine woningen of appartementen kan de massieve uitstraling van een hal (met dichte muren en deuren) een grote impact hebben op het interieur. Het verkleint de ruimte aanzienlijk en staat een open karakter in de weg. De oplossing is een schitterende, stalen hal die het nuttige met het aangename verenigt. Bij dit project in Groningen plaatsten we stalen wanden en een stalen deur. Deze houden de tocht en kou van buiten tegen, maar geven u wel een ruimtelijk doorkijkje naar de gang. Optisch gezien lijkt de hal dus gewoon bij de woonruimte te horen, omdat de ruimte niet geblokkeerd wordt door muren. Een ijzersterke oplossing voor zowel industriële als tijdloze interieurs.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte