Stalen en suite wand – ‘t Harde

Stalen en suite wand | stalen ensuite deuren op maat – ‘t Harde

Stalen schuifdeuren zijn niet meer weg te denken in het interieur van tegenwoordig. Of je nu kiest voor een landelijke variant van steigerhout of een subtiel schuifsysteem dat weggewerkt is in de muur: de schuifdeur is hot! Dit project in ’t Harde laat zien dat je met een schuifdeursysteem probleemloos verschillende stijlen bij elkaar brengt. Waar en suite deuren typerend zijn voor de jaren ’30 van de vorige eeuw, is de industriële stijl met veel glas en minimalistische lijnen de trend van nu. Beide stijlen komen samen in deze schitterende stalen en suite wand. Je creëert enerzijds de intimiteit van twee kleinere ruimtes, maar je behoudt door de glaswand een ruimtelijk gevoel.

De stalen glaswand is uitgevoerd met twaalf flinke ruiten, omlijst door stalen kozijn met roedes. Elke ruit is met vierkante, stalen glaslatten vastgezet in het eveneens stalen kozijn. Zo ademt ieder onderdeel van deze en suite wand dezelfde industriële sfeer. Je bedient de stalen en suite deuren met stijlvolle, zwarte schuifdeurkommen. Zowel de vloergeleiders als het railsysteem van de stalen ensuite deuren zijn op schitterende wijze weggewerkt in het geheel. In combinatie met de rustige wand- en vloerbekleding en de verfijnde meubels is de schuifdeurwand een echte blikvanger.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

8-10-2021

Mooie kwaliteit, uitstekend gemonteerd

Tijdens het bestellen van de deuren zijn we erg goed begeleid door Tanja waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken. Alleen over de datum van plaatsen was onduidelijkheid, hier is uiteindelijk goed op gereageerd (daarom toch 5 sterren).

De deuren zijn deze week geplaatst. Ze zijn erg mooi en van een goede kwaliteit. De montagemannen deden hun werk erg zorgvuldig en met veel respect voor onze spullen.

- Coby , Harderwijk
27-9-2021

Top strak werk voor onze stalen douche deur

Top werk geleverd voor onze stalen douche deur netjes gewerkt en past in 1 keer.

- Jan, Elburg
24-9-2021

Zaken doen zoals het hoort.

Onze ervaring met Staal in Interieur zijn van onberispelijke aard.

Meedenkend en vriendelijk personeel. Alles correct volgens afspraak.
Vakkundig geplaatst en een fraai product. Hulde.

- w, Wezep
16-9-2021

Prachtige deuren, een gave aanvulling op ons mooie huis

Goede service met een gaaf resultaat.

- Mirjam, Kampen

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte