Stalen deuren wit – De Bilt

Wit is dé perfecte basiskleur voor in een interieur. Het is een populaire kleur als het gaat om het inrichten van een woning. De serene kleur geeft rust en is goed te combineren met andere kleuren. Om een steriele uitstraling te voorkomen is het van belang dat er gebruik gemaakt wordt van verschillende vormen en texturen zoals vloeren, stoffen, meubels, deuren en woonaccessoires.

Wit en licht interieur

In De Bilt plaatsten wij deze gave stalen scharnierdeur en stalen schuifdeur in de kleur wit. De basis van dit lichte interieur is gelegd op de witte muren. In deze woning zie je hoe meerdere lichte kleuren heel goed warmte kunnen uitstralen. Er is gekozen voor een stalen scharnierdeur en een glazen schuifwand. De stalen schuifdeur schuift met de glazen panelen langs de muren en is daardoor zeer ruimtebesparend, omdat de deur niet één of twee kanten opendraait. Het voordeel van de stalen deuren is dat het verschillende ruimtes aan elkaar verbindt. Zo wordt de lichtinval in verscheidene vertrekken verhoogd en zijn de ruimtes optisch groter.

Stalen deur wit

De stalen deuren zijn in RAL 1013 Parelwit gecoat. Het combineren van verschillende wit tinten zorgt voor een speels effect. De stalen deuren staan fantastisch bij de spierwitte muren en de crème hanglamp.

Of u nu een licht of donker interieur heeft, staal past altijd. Wist u dat er veel verschillende lichte staalkleuren zijn? De voorbeelden showen wij u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

De reis van ruw materiaal, staal komt tot leven

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte