Stalen buitenpui – Vinkeveen

Hoge kwaliteit stalen buitenpuien op maat

Niet alleen stalen binnendeuren zijn ‘hot’, maar ook stalen buitenpuien en kozijnen worden steeds populairder!

Staal heeft veel voordelen als het wordt gebruikt bij een buitenpui. Staal is stevig, waardoor u voor buitengewoon slanke profielen kunt kiezen. Hierdoor ontstaan extra grote raampartijen en kunt u ook binnen genieten van veel natuurlijk licht.

Voor onze klant uit Vinkeveen realiseerden wij deze gave stalen buitenpui. Op deze wijze kan behaaglijk binnen worden gezeten, maar ook eenvoudig de schuifdeuren worden opengezet om nóg meer te genieten van het zonnetje, de tuin en het mooie uitzicht.

Wat kost een stalen buitenpui?

De prijs van een stalen buitenpuien is afhankelijk van de afmetingen en verdere details. Vul onderstaande offerteformulier in en wij nemen contact met u op om uw van een prijs te voorzien. Staal in Interieur levert uitsluitend maatwerk stalen deuren, waardoor wij al uw wensen kunnen realiseren.

Stalen deuren in verschillende kleuren

De uitstraling van taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren is licht, luxe en ruimte! Hiermee creëert u geweldige lichtinval in uw woning. Met glazen binnenwanden ontstaat er verbinding tussen verschillende ruimtes. Liever matglas, rookglas of melkglas in uw deur? Ook dit is mogelijk! De deuren kunnen geleverd worden in iedere RAL kleur. Hierdoor is het nog makkelijker aan te passen op eenieders smaak en style.

Is staal geschikt voor een buitenpui?

Staal is duurzaam materiaal. Het vergt weinig onderhoud en gaat lang mee. Daarnaast is Staal brandwerend en goed bestand tegen inbrekers. Staal is daarmee uitermate geschikt voor buitenpuien.

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte