Stalen buitenpui – Vinkeveen

Hoge kwaliteit stalen buitenpuien op maat

Niet alleen stalen binnendeuren zijn ‘hot’, maar ook stalen buitenpuien en kozijnen worden steeds populairder!

Staal heeft veel voordelen als het wordt gebruikt bij een buitenpui. Staal is stevig, waardoor u voor buitengewoon slanke profielen kunt kiezen. Hierdoor ontstaan extra grote raampartijen en kunt u ook binnen genieten van veel natuurlijk licht.

Voor onze klant uit Vinkeveen realiseerden wij deze gave stalen buitenpui. Op deze wijze kan behaaglijk binnen worden gezeten, maar ook eenvoudig de schuifdeuren worden opengezet om nóg meer te genieten van het zonnetje, de tuin en het mooie uitzicht.

Wat kost een stalen buitenpui?

De prijs van een stalen buitenpuien is afhankelijk van de afmetingen en verdere details. Vul onderstaande offerteformulier in en wij nemen contact met u op om uw van een prijs te voorzien. Staal in Interieur levert uitsluitend maatwerk stalen deuren, waardoor wij al uw wensen kunnen realiseren.

Stalen deuren in verschillende kleuren

De uitstraling van taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren is licht, luxe en ruimte! Hiermee creëert u geweldige lichtinval in uw woning. Met glazen binnenwanden ontstaat er verbinding tussen verschillende ruimtes. Liever matglas, rookglas of melkglas in uw deur? Ook dit is mogelijk! De deuren kunnen geleverd worden in iedere RAL kleur. Hierdoor is het nog makkelijker aan te passen op eenieders smaak en style.

Is staal geschikt voor een buitenpui?

Staal is duurzaam materiaal. Het vergt weinig onderhoud en gaat lang mee. Daarnaast is Staal brandwerend en goed bestand tegen inbrekers. Staal is daarmee uitermate geschikt voor buitenpuien.

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte