Stalen buitenpui – Diepenveen

Detail stalen buitenkozijn op maat gemaakt

Stalen buitenkozijn voor het optimale buitenleven

Dit project is op maat gemaakt en geplaatst in Diepeveen. Het stalen buitenkozijn is ontworpen om de buitenruimte een open karakter te geven en toch beschutting te bieden tegen weersinvloeden. Zo kunnen de lange zomeravonden ook langer buiten worden genoten. Doordat het stalen buitenkozijn thermisch verzinkt is, is het bestand tegen alle weersinvloeden, wat zorgt voor een lange levensduur.

Bij Staal in Interieur kunnen we alles volgens uw wensen en behoeften vervaardigen, doordat we de ontwerpfase en uitvoerfase zelf in de hand hebben.

Van staal tot stijlvol design

Het gebruik van kaders van 40 x 40 mm en liggers van 40 x 20 mm in het stalen kozijn geeft niet alleen een robuuste uitstraling maar belooft ook duurzaamheid op de lange termijn. De glaslatten van massief 10 x 10 mm en het gelaagde veiligheidsglas zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het stalen buitenkozijn is gepoedercoat in een elegante kleur RAL 9005 textuur (zwart). Let vooral ook op de details: het stalen kozijn is geheel verwerkt in het hout. Hierdoor gaat staal naadloos over in het robuuste uiterlijk van het hout, zodat een stijlvol en robuust design ontstaat.

Genieten van lange zomeravonden

Terwijl de dagen weer langzaamaan langer worden en de zon zich steeds meer laat zien, kijken we uit naar de langere dagen en warmere avonden. Door het geplaatste buitenkozijn wordt de buitenruimte een verlengstuk van de binnenruimte. Een plek om langer te genieten van de avonden en om te ontspannen na een lange dag. De stalen buitenkozijnen buiten, verdeeld over panelen die de zon verwelkomen, bieden een onbelemmerd zicht en geven de ruimte om volop te genieten van het natuurlijke licht van buiten.

Optimaal comfort het hele jaar door? Kies voor stalen buitenpuien

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte