Stalen binnendeuren – Elburg

Verscheidene stalen binnendeuren – Elburg

Staal in Interieur plaatst industrieel stalen wanden en stalen deuren door heel Nederland. Met reeds gerealiseerde projecten zijn wij uitgegroeid tot landelijke speler in stalen deuren en wanden.

Voor een klant uit Elburg hebben wij verschillende stalen binnendeuren gerealiseerd:

Stalen schuifdeuren op maat

De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke rail. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd waardoor de vloer geheel vrij is. Met het softclosesysteem die de klant koos, gaat de deur geleidelijk dicht als er een klein duwtje tegen de schuifdeurkom of handgreep wordt gegeven. Deze zwarte stalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijlichten.

Voordelen stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur is perfect als u een scheiding wil maken tussen verschillende ruimtes in uw woning. Ondanks de stalen wand en tweesplitsing blijven de ruimtes verbonden en blijft het optisch gezien één grote ruimte. De grote glaspartijen zorgen voor een doorkijk en veel lichtinval.

Stalen taatsdeur op maat

Deze prachtige taatsdeur is ook opgeleverd. Op verzoek van de klant realiseerden wij een stoere, robuuste stalen deur door middel van het gebruik van een bredere profielsoort. Het toepassen van een breder profielsoort zorgt voor een dikker kader, de omlijsting van de stalen deur. In combinatie met de handgrepen creëert dit een robuust, maar chique effect. De taatsdeur geeft vanuit de entree een ruimtelijke doorkijk naar de woonkamer. De deur is perfect op maat gemaakt voor deze sparing.

De stalen deuren geven veel sfeer aan deze woning. Een witte muur doorbreken? Kies voor zwarte stalen deuren als tegenhanger. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met op!

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte