Stalen binnendeuren – Elburg

Verscheidene stalen binnendeuren – Elburg

Staal in Interieur plaatst industrieel stalen wanden en stalen deuren door heel Nederland. Met reeds gerealiseerde projecten zijn wij uitgegroeid tot landelijke speler in stalen deuren en wanden.

Voor een klant uit Elburg hebben wij verschillende stalen binnendeuren gerealiseerd:

Stalen schuifdeuren op maat

De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke rail. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd waardoor de vloer geheel vrij is. Met het softclosesysteem die de klant koos, gaat de deur geleidelijk dicht als er een klein duwtje tegen de schuifdeurkom of handgreep wordt gegeven. Deze zwarte stalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijlichten.

Voordelen stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur is perfect als u een scheiding wil maken tussen verschillende ruimtes in uw woning. Ondanks de stalen wand en tweesplitsing blijven de ruimtes verbonden en blijft het optisch gezien één grote ruimte. De grote glaspartijen zorgen voor een doorkijk en veel lichtinval.

Stalen taatsdeur op maat

Deze prachtige taatsdeur is ook opgeleverd. Op verzoek van de klant realiseerden wij een stoere, robuuste stalen deur door middel van het gebruik van een bredere profielsoort. Het toepassen van een breder profielsoort zorgt voor een dikker kader, de omlijsting van de stalen deur. In combinatie met de handgrepen creëert dit een robuust, maar chique effect. De taatsdeur geeft vanuit de entree een ruimtelijke doorkijk naar de woonkamer. De deur is perfect op maat gemaakt voor deze sparing.

De stalen deuren geven veel sfeer aan deze woning. Een witte muur doorbreken? Kies voor zwarte stalen deuren als tegenhanger. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met op!

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte