Project Hierden

Siertrap met krullen

De kat krabt de krullen van de trap… maar niet bij dit project in Hierden! Het handgemaakte smeedwerk zorgt voor een ijzersterke constructie die er prachtig uitziet. Een geweldige toevoeging in de hal van een Engelse cottage, een statig herenpand of een modern woonhuis. Voor dit project is er bovendien een kinderhekje gemaakt in dezelfde stijl. In combinatie met een kinderslot zorgt deze voor extra veiligheid, zodat ook de jongste gezinsleden veilig in huis kunnen bewegen.

Zoals al eerder genoemd, zijn de krullen van deze stalen trapleuning met de hand gemaakt. Hiervoor wordt het smeedvuur in onze fabriek in Elburg flink opgestookt, waarna de smid elke krul met de hand fabriceert uit stukken staal. Dat noemen wij vakmanschap pur sang! Een klassieke trapleuning is het resultaat, volledig naar wens en op maat voor de klant. Bent u ook op zoek naar een maatwerk trap of trapleuning? Vraag vrijblijvend naar meer informatie via onze contactmogelijkheden.

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte