Project Hierden

Siertrap met krullen

De kat krabt de krullen van de trap… maar niet bij dit project in Hierden! Het handgemaakte smeedwerk zorgt voor een ijzersterke constructie die er prachtig uitziet. Een geweldige toevoeging in de hal van een Engelse cottage, een statig herenpand of een modern woonhuis. Voor dit project is er bovendien een kinderhekje gemaakt in dezelfde stijl. In combinatie met een kinderslot zorgt deze voor extra veiligheid, zodat ook de jongste gezinsleden veilig in huis kunnen bewegen.

Zoals al eerder genoemd, zijn de krullen van deze stalen trapleuning met de hand gemaakt. Hiervoor wordt het smeedvuur in onze fabriek in Elburg flink opgestookt, waarna de smid elke krul met de hand fabriceert uit stukken staal. Dat noemen wij vakmanschap pur sang! Een klassieke trapleuning is het resultaat, volledig naar wens en op maat voor de klant. Bent u ook op zoek naar een maatwerk trap of trapleuning? Vraag vrijblijvend naar meer informatie via onze contactmogelijkheden.

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-9-2021

Prachtige deuren, een gave aanvulling op ons mooie huis

Goede service met een gaaf resultaat.

- Mirjam, Kampen
1-9-2021

Super!

Meedenkend, snelle reactie veel mogelijkheden kortom goede service! Heel blij met onze stalen deur en armleuning.

- Miranda, Nunspeet
16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte