Project Hierden

Siertrap met krullen

De kat krabt de krullen van de trap… maar niet bij dit project in Hierden! Het handgemaakte smeedwerk zorgt voor een ijzersterke constructie die er prachtig uitziet. Een geweldige toevoeging in de hal van een Engelse cottage, een statig herenpand of een modern woonhuis. Voor dit project is er bovendien een kinderhekje gemaakt in dezelfde stijl. In combinatie met een kinderslot zorgt deze voor extra veiligheid, zodat ook de jongste gezinsleden veilig in huis kunnen bewegen.

Zoals al eerder genoemd, zijn de krullen van deze stalen trapleuning met de hand gemaakt. Hiervoor wordt het smeedvuur in onze fabriek in Elburg flink opgestookt, waarna de smid elke krul met de hand fabriceert uit stukken staal. Dat noemen wij vakmanschap pur sang! Een klassieke trapleuning is het resultaat, volledig naar wens en op maat voor de klant. Bent u ook op zoek naar een maatwerk trap of trapleuning? Vraag vrijblijvend naar meer informatie via onze contactmogelijkheden.

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte