Project Hierden

Siertrap met krullen

De kat krabt de krullen van de trap… maar niet bij dit project in Hierden! Het handgemaakte smeedwerk zorgt voor een ijzersterke constructie die er prachtig uitziet. Een geweldige toevoeging in de hal van een Engelse cottage, een statig herenpand of een modern woonhuis. Voor dit project is er bovendien een kinderhekje gemaakt in dezelfde stijl. In combinatie met een kinderslot zorgt deze voor extra veiligheid, zodat ook de jongste gezinsleden veilig in huis kunnen bewegen.

Zoals al eerder genoemd, zijn de krullen van deze stalen trapleuning met de hand gemaakt. Hiervoor wordt het smeedvuur in onze fabriek in Elburg flink opgestookt, waarna de smid elke krul met de hand fabriceert uit stukken staal. Dat noemen wij vakmanschap pur sang! Een klassieke trapleuning is het resultaat, volledig naar wens en op maat voor de klant. Bent u ook op zoek naar een maatwerk trap of trapleuning? Vraag vrijblijvend naar meer informatie via onze contactmogelijkheden.

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte