Stalen wand met scharnierdeuren – Eemnes

Deze prachtige stalen wand met scharnierdeuren is geplaatst bij een klant uit Eemnes. Naast de stalen wand is ook een enkele stalen scharnierdeur gerealiseerd. De stalen deuren zijn zeer uniek en geheel op maat gemaakt naar wens van de klant.

Onze stalen deuren worden altijd gepoedercoat om hiermee de kwaliteit te verhogen en een mooi eindproduct te realiseren.

Stalen deur met melkglas en rookglas

Een open karakter van stalen deur, maar toch nét even dat extra beetje privacy? Melkglas is een geschikte optie als u privacy wilt of als u wilt dat er niet door de deur kan worden gekeken. Bij dit project zijn verschillende glaspanelen in melkglas uitgevoerd. De overige ramen zijn van rookglas. Rookglas is doorzichtig, maar heeft een grijstint.

Stalen binnendeur samenstellen

Stalen deuren functioneren goed als scheiding tussen verschillende ruimtes. De deuren worden volledig op maat gemaakt en zijn voor elke ruimte geschikt. Naast stalen scharnierdeuren, vervaardigen wij ook stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen en suite deuren en stalen buitenkozijnen.

Prijs stalen deur met rookglas of melkglas?

De afmetingen, coating, type glas (bijvoorbeeld transparant glas, rookglas of melkglas) en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte