Stalen wand met scharnierdeuren – Eemnes

Deze prachtige stalen wand met scharnierdeuren is geplaatst bij een klant uit Eemnes. Naast de stalen wand is ook een enkele stalen scharnierdeur gerealiseerd. De stalen deuren zijn zeer uniek en geheel op maat gemaakt naar wens van de klant.

Onze stalen deuren worden altijd gepoedercoat om hiermee de kwaliteit te verhogen en een mooi eindproduct te realiseren.

Stalen deur met melkglas en rookglas

Een open karakter van stalen deur, maar toch nét even dat extra beetje privacy? Melkglas is een geschikte optie als u privacy wilt of als u wilt dat er niet door de deur kan worden gekeken. Bij dit project zijn verschillende glaspanelen in melkglas uitgevoerd. De overige ramen zijn van rookglas. Rookglas is doorzichtig, maar heeft een grijstint.

Stalen binnendeur samenstellen

Stalen deuren functioneren goed als scheiding tussen verschillende ruimtes. De deuren worden volledig op maat gemaakt en zijn voor elke ruimte geschikt. Naast stalen scharnierdeuren, vervaardigen wij ook stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen en suite deuren en stalen buitenkozijnen.

Prijs stalen deur met rookglas of melkglas?

De afmetingen, coating, type glas (bijvoorbeeld transparant glas, rookglas of melkglas) en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte