Stalen wand met scharnierdeuren – Eemnes

Deze prachtige stalen wand met scharnierdeuren is geplaatst bij een klant uit Eemnes. Naast de stalen wand is ook een enkele stalen scharnierdeur gerealiseerd. De stalen deuren zijn zeer uniek en geheel op maat gemaakt naar wens van de klant.

Onze stalen deuren worden altijd gepoedercoat om hiermee de kwaliteit te verhogen en een mooi eindproduct te realiseren.

Stalen deur met melkglas en rookglas

Een open karakter van stalen deur, maar toch nét even dat extra beetje privacy? Melkglas is een geschikte optie als u privacy wilt of als u wilt dat er niet door de deur kan worden gekeken. Bij dit project zijn verschillende glaspanelen in melkglas uitgevoerd. De overige ramen zijn van rookglas. Rookglas is doorzichtig, maar heeft een grijstint.

Stalen binnendeur samenstellen

Stalen deuren functioneren goed als scheiding tussen verschillende ruimtes. De deuren worden volledig op maat gemaakt en zijn voor elke ruimte geschikt. Naast stalen scharnierdeuren, vervaardigen wij ook stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen en suite deuren en stalen buitenkozijnen.

Prijs stalen deur met rookglas of melkglas?

De afmetingen, coating, type glas (bijvoorbeeld transparant glas, rookglas of melkglas) en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte